Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

€ 975.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Vrijstaande woning op 505 m2 eigen grond!! Verder heeft deze karakteristieke vrijstaande jaren-30 woning een separate praktijk-/werkruimte en garage en is het gelegen op één van de leukste en meest charmante plekjes aan het zogeheten gouden laantje van het populaire Amsterdam Noord!

Achter de voorgevel van deze jaren-30 woning gaat een zee van ruimte schuil. De woning is recentelijk uitgebreid gerenoveerd (medio 2008) en aan de achterzijde ruim uitgebouwd (2000). Zowel het houtwerk als het zink is vervangen, waarbij door de gehele woning dubbel glas is geplaatst.

De Kadoelenweg ademt de sfeer van een Noord-Hollands dorp met zijn boerderijen, dijkwoningen en uitzicht op de landerijen. Ondanks de rustige ligging vind je in de nabije omgeving diverse winkels, hotspot NDSM-werf, recreatiegebied 't Twiske. Zo ligt zowel de toekomstige Noord/Zuidlijn als de pont over het IJ op fietsafstand. Ook de Ring A10 is makkelijk te bereiken met de auto.

Indeling:
Via de oprijlaan met parkeergelegenheid voor meerdere auto's komt je bij de entree/vestibule, de gang met trap brengen je in zowel de royale woonkamer als in de woon/-eetkeuken aan de achterzijde en de serre.

De achtertuin is echt een verlengstuk van de woning en is vanaf de achterzijde van de woning gemeten wel 25 meter diep, ruim 13 meter breed en gelegen op het zuidwesten. Zo is er een overkapte buitenkeuken met kookgelegenheid en haard. Daarnaast zijn er in de tuin diverse zitjes gerealiseerd en is alles strak aangelegd en goed onderhouden. Verder is er een goed geïsoleerde praktijkruimte die voorzien is van verwarming en water. Ook is er een garage met elektrische deur.

Op de eerste verdieping zijn twee royale slaapkamers, waarvan 1 met een ruime inloopkast De moderne badkamer heeft een ligbad, een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

De kapetage heeft een logeerkamer en nog een apart gedeelte voor berging of hobby.

De gehele woning is keurig afgewerkt en goed onderhouden, met behoud van de fraaie jaren 30 details zoals de erker, paneeldeuren en vele glas-in-lood-elementen waardoor de woning een en al sfeer uitstraalt. Daarnaast zijn zowel de woonkamer, master-bedroom en praktijk-/werkruimte voorzien van airconditioning.

Aan de achterzijde van de woning wordt een kleinschalige woonwijk gebouwd, Klein Kadoelen. Dit wordt in de Waterlandse stijl gebouwd en zal dit deel van de Kadoelenweg en de Landsmeerderdijk nog meer aanzien geven. De woning komen in de plaats van voormalig terrein waar een bedrijf op was gevestigd.

Bijzonderheden:
- EIGEN GROND
- Uitgebouwd in 2000 met een serre
- Woonoppervlakte ca. 144 m2 + praktijkruimte/garage van ca. 29m2 + 19m2
- Inhoud ca. 570 m3
- Luxe afwerking!
- Een gigantisch groot en fraai aangelegde tuin!
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 18 jaar lang genoten van de Kadoelenweg 380, Amsterdam maar helaas is de plek niet geschikt om mijn ouders in huis te nemen in het kader van mantelzorg. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen en de aangebouwde serre is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie en de buren heerlijk kunnen genieten! Verder is sprake van een goed en gezellig contact met de buren en helpen we elkaar als het nodig is, drinken gezellig een borrel, maar hebben ook de mogelijkheid om te zeggen als we even zin hebben in onszelf, zonder dat er gedoe ontstaat. De Kadoelenweg ligt op de route van de Dam-tot-Damwandeling en de Dam-tot-Damloop waar we elk jaar tijdens dit evenement een gezellig moment van maken met muziek en eten. De buurt en de buren gaan we zeker missen!”

 

aan het woord

“Wij hebben 18 jaar lang genoten van de Kadoelenweg 380, Amsterdam maar helaas is de woning niet geschikt om mijn ouders in huis te nemen in het kader van mantelzorg. Met pijn in het hart hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen en de aangebouwde serre met woonkeuken, is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje op de verschillende terrassen in de tuin. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie, vrienden, maar ook de gezellige buren heerlijk kunnen genieten. Het bijzondere van deze plek is dat er goed contact is met de buren, hetgeen zich uit in af en toe een gezellige borrel, elkaar helpen indien nodig, maar ook voldoende privacy. Er is nooit gedoe als je een keer op jezelf wilt zijn! Tot slot ligt de Kadoelenweg op de route van de Dam-tot Damloop en wandeling, hetgeen wij als buurt aangrijpen als een goed excuus voor een buurtfeestje met muziek, lekker eten en vooral gezelligheid. Dit gaan wij zeker missen!!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

570 m³

Woonoppervlakte

144 m²

Perceeloppervlakte

505 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

390 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Binnen de ring, op fietsafstand van het centrum, maar toch landelijk

 

Goed burencontact, sociale controle maar ook prive

 

Noord is hip

 

Op loopafstand is een zwemsteiger aanwezig waar het zomers heel gezellig is

 

Ons bootje ligt op loopafstand in de jachthaven

 

Aparte werkplek met toilet in de garage

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: