Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 575.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zoek je een ruime eengezinswoning van maar liefst 130 m2 gelegen in een groen en autoluwe omgeving? Stop dan met zoeken!

Wij kunnen je de Buiksloterbreek deze zeer goed onderhouden eengezinswoning aanbieden. De wijk kenmerkt zich met veel groen en ontzettend veel rust. Het is erg kindvriendelijk mede door de autoluwe straat voor de deur! Voorzieningen zoals scholen, sportverenigingen, winkelcentrum Boven ’t Y, uitvalswegen en openbaar vervoer liggen in de directe omgeving. Binnen het kwartier ben je ook in hartje centrum!

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met toilet en fontein, bergkast en trap richting de eerste verdieping. Via de deur in de hal kom je in de woonkamer en keuken terecht. Aan de voorzijde bevindt zich een heerlijke woonkeuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is voorzien van veel ruimte en licht! In 2006 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd waardoor de ruimte enorm is. De woonkamer is voorzien van een zithoek, (gas)haard en eethoek. Vanuit de tuingerichte woonkamer is er door middel van een schuifpui de heerlijke zonnige tuin te betreden welke is gelegen op het westen! Hier kun je de gehele middag genieten van de zon. Tevens is er nog een vrijstaande stenen berging aan de achterzijde en een achterom aanwezig. De begane grond vloer is voorzien van een eiken houten vloer.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal kom je op de overloop terecht op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot meerdere vetrekken. Aan de voorzijde is de eerste ruime slaapkamer gesitueerd. In het midden van deze verdieping zit de badkamer welke groot is van formaat. Deze is namelijk voorzien van een ligbad, douche, toilet, wastafel en de wasmachine- en droger-aansluiting. Aan de achterzijde zit de tweede slaapkamer. Voorheen waren dit twee aparte kamers, maar is verbouwd naar een ruime slaapkamer waardoor er meer ruimte is gecreëerd.

Tweede verdieping:
Via de trap op de overloop kom je op de tweede verdieping terecht. Deze verdieping was in het verleden kleiner van formaat, maar door de uitbouw een enorme slaapkamer geworden! Doordat dit veel ruimte bevat is deze verdieping nog erg verschillend in te delen. Denk bijvoorbeeld aan een slaapkamer en apart kantoor of twee aparte slaapkamers. Via de slaapkamer is er toegang tot het dakterras. Dit dakterras is de gehele dag voorzien van zon. Ook hier kun je dus heerlijke vertoeven!

Al met al een heerlijke eengezinswoning met veel woonoppervlakte op zeer goede locatie!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1993
- Woonoppervlakte ca. 130 m2
- Erfpacht vooruitbetaald tot 16 december 2042
- Gelegen in een zeer populaire wijk Buiksloterbreek!
- Zeer centraal gelegen tegenover voorzieningen zoals scholen, winkels (Boven ’t Y), uitvalswegen, sportverenigingen en openbaar vervoer!
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1993

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

413 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

156 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Wakker worden van de vogels

 

Op 10 minuten fietsen van centrum Amsterdam

 

Heerlijke grote huiskamer.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's