Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een sfeervolle en lichte woning om verliefd op te worden!

De woonkamer heeft een leuke, typische jaren '30 erker. De aanbouw aan de achterzijde zorgt voor net even meer ruimte op de parterre! De open keuken is netjes en voorzien van inbouwapparatuur. Via de openslaande deuren kom je in de zonnige, op het zuiden gelegen tuin met berging. De berging is eerlijk gezegd wel aan vervanging toe, maar dat zie je snel genoeg op de foto. Op de verdiepingen is ook het nodige gedaan: een moderne badkamer (2006) met douche, dubbele wastafel en 2e toilet en naast de 2 ruime slaapkamers is er nog een aparte ruimte waar een wasruimte mogelijk is.. De zolder is ook al helemaal ingedeeld met 2 dakkapellen (voor én achter) waardoor 2 slaapkamers zijn ontstaan.

Dan de ligging... De karakteristieke Waddenbuurt kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van uitvalswegen (A8) en openbaar vervoer: met de trein vanaf treinstation Koog aan de Zaan (op enkele minuten loopafstand) is Amsterdam CS binnen een kwartier bereikbaar! Verder bent u binnen een mum van tijd waar u wilt zijn, om te werken, winkelen, naar school te gaan, of te sporten.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast. Ruime doorzonwoonkamer met erker en openslaande deuren, Open keuken met extra doorkijk naar de woonkamer en een bijkeuken voorzien van wasmachine-opstelling en toiletruimte. en een halfopen keuken met inbouwapparatuur. Achtertuin op het zuiden met houten berging.
1e verdieping: overloop met bergkast, 2 slaapkamers. Badkamer met douche, dubbel wastafel en toilet. Aparte bergruimte met mogelijkheid tot wasruimte.
2e verdieping: via vaste trap bereikbaar, voorzolder met CV-opstelling, 2 slaapkamers met ieder een dakkapel en voldoende bergruimte.

Bijzonderheden:
- aanvaarding in overleg;
- woonoppervlakte 85 m2;
- inhoud 275 m2;
- perceeloppervlakte 105 m2; eigen grond;
- fundering categorie 1, onderzocht in 2001.
- houtwerk aanbouw (bijkeuken) is aan vervanging toe.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Schiermonnikoog 67 is een super fijn huis om in te wonen. Door de ligging zijn de woonkamer en slaapkamers overdag goed voorzien van zonlicht. Het is heerlijk vertoeven in de zonnige tuin. Door de eigen uitbouw en die van de buren kan je zelfs in de herfst en vroege lente heel beschut op het terras zitten.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1939

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

275 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

105 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

45 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Karakteristiek van buiten, modern van binnen

 

Gezellige buurt voor jong en oud

 

Winkels, OV horeca gelegenheden, natuur op loop- en fietsafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's