Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 215.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET GROTE TUIN EN VERANDA GELEGEN MIDDEN IN HET DORP VAN ODILIAPEEL SCHUIN TEGENOVER DE BOSSEN EN IN DE DIRECTE NABIJHEID VAN SUPERMARKT, HORECA EN BASISSCHOOL.

De woning is gebouwd omstreeks 1959 en later uitgebouwd aan de achterzijde over de volle breedte. Daarachter is rond 2000 nog een tuinkamer aangebouwd. Totale inhoud van de woning is 492 m³ en het perceel is 304 m² groot. Het gebruiksoppervlakte wonen is 134 m² en de bergingen in de tuin zijn samen 14 m². Rondom is de woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, verder is een gedeelte van het dak geïsoleerd. IDEALE STARTERSWONING !

Indeling:
Hal met standaard toilet, meterkast, dichte keuken met eenvoudig keukenblok, handige provisiekast en toegang tot echte provisiekelder, ruime woonkamer van 36 m² met spachtelputz wanden en balkenplafond, bijkeuken met witgoedaansluitingen, vaste kasten en cv.-kast met opstelling Vaillant combiketel uit 1992, licht betegelde badkamer met ligbad, douche en wastafel, serre/tuinkamer met verwarming, spachtelputz wanden, twee lichtkoepels en tuindeuren. Op de 1e verdieping is een overloop met vaste kasten en 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 8, 9 en 12 m² groot. De grootste slaapkamer aan de achterzijde heeft een rolluik. Er is een luik naar een vliering, maar die wordt niet gebruik.

Achter het huis is over de volle breedte een veranda aangebouwd en is ook een stenen berging. De tuin is diep en vrij gelegen aan de achterzijde. In de tuin is een terras en gazon. Aan de achterzijde in de tuin staat nog een houten tuinhuis en hier is ook een poort naar een voetpad zodat de tuin achterom bereikbaar is. Ook de voortuin is ruim, waardoor de woning een stukje van de weg af staat. Aan de straatzijde is parkeerruimte voor het huis.

WONEN OP EEN RUSTIGE LOCATIE MET ALLE VOORZIENINGEN OP LOOPAFSTAND. KOM KIJKEN EN LAAT U VERRASSEN DOOR DE RUIMTE.

Vraagprijs € 215.000,= kk
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1959

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

492 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

304 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

304 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's