Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 459.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

VRIJSTAAND WOONHUIS MET VRIJSTAANDE BEDRIJFSRUIMTE EN GROTE TUIN GELEGEN OP HERKENBARE LOCATIE AAN DOORGAANDE WEG IN HET DORP ODILIAPEEL. DE BOSSEN, BASISSCHOOL EN SUPERMARKT ZIJN ALLEN OP LOOPAFSTAND GELEGEN.

De woning is gebouwd in 1977 en de werkplaats/bedrijfsruimte in 1988. Zowel de woning als bedrijfsruimte zijn vanuit de bouwperiode geïsoleerd bij muren, vloer en dak. Ook is er dubbel glas aanwezig bij woning en bijgebouw. Totale inhoud van de woning is 630 m³ en het gebruiksoppervlakte wonen is 178 m². De bedrijfsruimte is verdeeld in een tweetal ruimten, samen groot 136 m² (met een flinke verdieping van 66 m²). Daarachter is nog een ruimte aangebouwd van 38 m². Het perceel is 983 m² groot. KORTOM IDEAAL VOOR WONEN EN WERKEN AAN HUIS DAN WEL LIEFHEBBERS DIE ZOEKEN NAAR EEN GROTE HOBBYRUIMTE OF KLUSRUIMTE. OOK VOOR MANTELZORG MOGELIJK INTERESSANT.

Indeling woning:
Hal met meterkast en toiletruimte, portaal met trapopgang naar verdieping, ruime woonkamer met plavuizen vloer, schouw met allesbrander en schuifpui naar de serre, open keuken met houten keukeninrichting voorzien van gaskookplaat, koelkast en vaatwasser, portaal met schuifkast en aparte wasruimte, serre met deuren naar oprit en tuin.

Op de 1e verdieping zijn een overloop, 3 grote slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 10, 16 en 16 m², waarbij de twee grootste slaapkamers over vaste schuifkasten beschikken. Ook zijn er twee slaapkamers met een vaste wastafel. De keurige badkamer is 3 jaar geleden vernieuwd en compleet ingericht met ligbad, grote douche op afschot met glaswand, wastafelmeubel en wandcloset. Op de badkamer ligt vloerverwarming. Met een vaste trap komt u op de 2e verdieping. Hier zijn een overloop, grote 4e slaapkamer en een cv.-ruimte met opstelling Intergas combiketel uit ca. 2014. Er is een wastafel aanwezig op de slaapkamer.

De tuin is maar liefst ruim 40 meter diep, gelegen op het zuiden en netjes onderhouden met een groot gazon. Aan het huis staat nog een veranda. De oprit naast de woning is ruim opgezet, aangelegd met gebakken klinkers en geschikt voor het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein.

Indeling bijgebouw/bedrijfsruimte:
In het eerste gedeelte van de bedrijfsruimte (ca. 47 m²) ligt een tegelvloer, is een roldeur naar de oprit en openslaande deuren naar het tweede bedrijfsgedeelte (ca. 89 m²). Ook in deze ruimte is een gedeelte voorzien van een tegelvloer. De rest is hier betonvloeren met een coatinglaag. Er zijn meerdere ramen gericht op de tuin en daardoor is er ook veel lichtinval. In het 2e deel is ook een vaste trap naar een grote volwaardige verdiepingsruimte van nog eens 66 m². Op de verdieping zijn meerdere dakramen die zorgen voor het lichtinval. Dit 2e gedeelte beschikt over een eigen cv.-ketel (Atag Blauwe Engel) met radiatoren voor verwarming. Achter in de ruimte is ook een toiletruimte. Tot slot is er nog een 3e gedeelte (groot ca. 38 m²). Dit is een heerlijk lichte ruimte door de grote raampartijen naar de tuin, die ook direct toegankelijk is via een tweetal schuifpuien en een tuindeur.

ROYAAL WONEN OP EEN CENTRALE LOCATIE MET FLINKE TUIN EN GROOT BIJGEBOUW MET MOGELIJKHEDEN.

Vraagprijs € 459.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1977

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

630 m³

Woonoppervlakte

178 m²

Perceeloppervlakte

983 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

983 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's