Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 319.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op fraaie en rustige locatie gelegen, mogen wij u aanbieden deze zeer royaal uitgebouwde tussenwoning met parkeerplaats op eigen terrein. De woning beschikt over een voortuin met berging (8 m2) en goede zonnige achtertuin welke gelegen is op het Zuidwesten. Uitstekend onderhouden en voorzien van combiketel (Vaillant), uitgebouwde woonkamer, veel lichtinval, kunststof kozijnen en riante dakkapellen. De woning is nabij scholen, kinderdagverblijven, winkels, groenvoorziening, openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen.

Bouwjaar 1977
Perceeloppervlakte 165 m2
Inhoud ca. 475 m3
Woonoppervlakte ca. 143 m2.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met meterkast en modern neutraal toilet met fontein. De moderne inbouwkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De ruime open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Lichte en zeer riant uitgebouwde woonkamer welke beschikt over een praktische provisiekast. Door de uitgebouwde woonkamer geniet men van een optimale ruimtebeleving. Extra lichtinval wordt verzorgt door de 2 lichtkoepels. Op de begane grond ligt een fraaie siergrindvloer met vloerverwarming. Middels de riante schuifpui is de ruime achtertuin te bereiken, welke gelegen is op het zonnige Zuidwesten.

1ste Verdieping:
Overloop voorzien van een 3-tal goed bemeten slaapkamers. 1 slaapkamer is voorzien van een vaste kast en dakkapel. Neutraal uitgevoerde badkamer voorzien van een douchecabine, 2de toilet en vaste wastafel met meubel.

2de Verdieping:
Vaste trap naar de 2de verdieping welke toegang geeft tot de ruime voorzolder met voldoende bergruimte, wasmachine-aansluiting, droger-aansluiting op aparte groep, plaats combiketel en 2de keukenblok. De verdieping beschikt thans over 1 ruime slaapkamer met riante dakkapel. Op eenvoudige wijze is er een 5de slaapkamer te creëren. Deze ruimte is nu in gebruik als werkkamer met een grote vaste kastenwand.

Middels een vlizotrap is de ruime bergzolder te bereiken.

Aanvaarding in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Hoeveel leefruimte wil je hebben? Deze hebben we niet alleen gecreëerd door een uitbouw van de woonkamer maar ook met 5 meter dakkapel.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1977

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

475 m³

Woonoppervlakte

143 m²

Perceeloppervlakte

165 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

47 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige buurt

 

Op loopafstand van OV en een winkelcentrum

 

Veel parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's