Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 449.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LOCATIE, AFWERKING & LUXE zijn de speerpunten van deze geweldige, uitgebouwde gezinswoning met dubbele dakkapel, parkeerplaats op eigen terrein en zonnige tuin!

Dit is een absoluut voorbeeld van een woning welke u gezien moet hebben, om te kunnen oordelen.

Tot in detail perfect afgewerkte en uitgebouwde gezinswoning (155 m2 woonoppervlakte / bouwjaar 2016) voorzien van een achtertuin (ca. 7,5 m diep) op het noordwesten (avondzon), een vrijstaande houten berging alsmede een parkeerplaats op het mandelig binnenterrein. De locatie in ’t Zand – De Veiling (recent gebouwd onderdeel van Utrecht-Leidsche Rijn) is werkelijk subliem te noemen; ruimtelijk, kindvriendelijk en bijzonder centraal. Kenmerkend voor deze woning is het fantastisch strakke en “rijke” afwerkingsniveau (vloerverwarming als hoofdverwarming, strak gestuukte wanden, etc.), de riante binnenmaat van maar liefst 5.42 meter, de ruime uitgebouwde en tuingerichte woonkamer, de comfortabele woonkeuken met uitzicht op het water, luxe en complete badkamer met ligbad en separate inloopdouche, de 3 volwaardige slaapkamers op de eerste verdieping, de royale tweede verdieping met 2 dakkapellen waar een 4e en 5e slaapkamer aanwezig is, alsmede een praktische bergzolder in de nok van het dak, bereikbaar middels vlizotrap. Verder zijn alle wenselijke voorzieningen nabij: Station Terwijde en station Leidsche Rijn Centrum (in 5 minuten brengt de trein u naar Utrecht CS), Het Maxima Park en ’t Lint, diverse sportfaciliteiten (Sportpark “De Paperclip, “Fletiomare”, VV De Meern), meerdere onderwijsvoorzieningen, Gezondheidscentrum, “Castellum De Hoge Woerd”, openbaar vervoeraansluitingen, Winkelcentrum Terwijde, Winkelcentrum Leidsche Rijn de snelwegen A2/A12 en natuurlijk de stad Utrecht op ca. 15 minuten fietsen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met garderobe, meterkast, toiletruimte v.v. hangend toilet en fontein, fraaie deuren naar de woonkamer en naar de woonkeuken. Aan de voorzijde van de woning is de woonkeuken gesitueerd welke uitzicht biedt op het water. Deze luxe en complete keuken, is voorzien van alle hoogwaardige inbouwapparatuur (vaatwasser, oven met magnetronfunctie, inductiekookplaat, koelkast en vriezer) en een mooi werkblad. De uitgebouwde tuingerichte woonkamer, gesitueerd aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een praktische trapkast en een grote glaspartij met openslaande deuren naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie houten visgraatvloer met vloerverwarming (=hoofdverwarming) en lichte strakke wanden en plafonds.

Tuin:
De heerlijke achtertuin, gelegen op het noordwesten (avondzon), is voorzien van sierbestrating, een vrijstaande houten berging en een achterom. Op het binnenterrein is de vaste parkeerplek gesitueerd (mandelig binnenterrein).

1e verdieping:
Overloop, trapopgang naar de tweede verdieping. Aan de achterzijde zijn twee volwaardige slaapkamers gesitueerd, met uitzicht op de achtertuinen en de omgeving. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime derde slaapkamer welke de beschikking heeft over een ruim uitzicht op het water en de omgeving. De badkamer is zonder meer modern en verzorgd te noemen. Deze fraaie badkamer, uitgevoerd in een smaakvolle vloer- en wandbetegeling) is voorzien van een inloopdouche, wastafel, een ligbad, handdoekradiator en een tweede toilet. De gehele 1e verdieping is voorzien van een nette vloer en een neutrale strakke wandafwerking.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping tref je 2 grote slaapkamers, vergroot middels dakkapellen. Ook is er een bergzolder gerealiseerd in de nok van het dak welke bereikbaar is middels een vlizotrap.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 155 m², inhoud 557 m³;
- Bouwjaar medio 2016;
- Perceeloppervlakte 123 m² grond;
- Verwarming en warmwatervoorziening middels stadsverwarming;
- Eigen parkeerplek op het achtergelegen parkeerterrein, betreft een mandelig binnenterrein met actieve VVE;
- 5 ruime slaapkamers;
- Woning geheel voorzien van horren, eerste en tweede verdieping v.v. rolluiken;
- Alarminstallatie aanwezig;
- Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Op loopafstand van het nieuwe Leidsche Rijn centrum met ruim 130 winkels.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2016

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

557 m³

Woonoppervlakte

155 m²

Perceeloppervlakte

123 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

52 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Gezellige buren

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's