Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 279.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zeer goed onderhouden geschakelde woning met garage, eigen oprit en leuke tuin gelegen in een populaire woonwijk op de hoek van de straat waardoor u meer vrijheid en uitzicht heeft. Ook ligt de woning nabij een park, basisscholen en winkelcentrum Drossaard!

De woning is gebouwd in 1975 en gelegen op een perceel van 255 m². De inhoud bedraagt 445 m³ met een woonoppervlakte van 110 m², overige inpandige ruimte van 15 m² (=garage) en externe bergruimte van 8 m² (tuinhuis). Het onderhoud van de woning is keurig. Zo is in 2018 de dakbedekking nog vernieuwd. Verder zijn de gevels opnieuw gereinigd, gevoegd en geïmpregneerd en zijn de houten kozijnen in het verleden grotendeels vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Aan de binnenzijde maakt het huis ook een algehele verzorgde indruk!

De entree bevindt zich in de zijgevel van de woning. U komt binnen in de hal waar zich tevens de meterkast, de cv.-ruimte met opstelling van de Nefit combiketel uit 2002 en de toiletruimte met fontein bevinden. Vanuit de hal is de berging en garage aan de voorzijde van de woning bereikbaar en de keuken en woonkamer aan de achterzijde van de woning. De woonkamer is lekker ruim (30 m²) en heeft een schuifpui naar de tuin. Deze lichte ruimte is netjes afgewerkt met een tegelvloer. De keuken kijkt uit op de voortuin en door de hoekligging in de straat kunt u ook schuin wegkijken richting het park. De keuken is voorzien van een nette doch verouderde inrichting met vaatwasser, magnetron, gaskookplaat, dubbele spoelbak en afzuigkap. De praktische berging aan de voorzijde van de woning is voorzien van vaste kastruimte en de wasmachine-aansluiting. Vanuit deze berging is er toegang tot de garage. Deze garage is voorzien van een elektrisch bedienbare garagedeur, elektra, water en verwarming.

Een trap vanuit de hal brengt u op de 1e verdieping met 4 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 13, 12, 10 en 9 m² groot en zijn allen voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en rolluiken. Er is 1 slaapkamer met toegang tot een balkon aan de tuinzijde en 1 slaapkamer met vaste kast. De nette geheel betegelde lichte badkamer is voorzien van een douchecabine, wandcloset en wastafelmeubel. Via een luik in één van de slaapkamers is nog een vliering te bereiken.

De tuin is fraai aangelegd. Aan de voorzijde kunt u parkeren op eigen terrein (indien gewenst voor meerdere auto's!). De achtertuin is ook fraai aangelegd met een terras, vijver en diverse plantenborders. Via een poort aan de zijkant is de tuin achterom bereikbaar. Achter in de tuin staat een houten tuinberging waar u uw fietsen en tuingereedschap kunt opbergen. Deze zonnige tuin biedt u ook behoorlijk veel privacy!

Kortom: Een goed onderhouden gezinswoning met garage, gelegen in een rustige kindvriendelijke en groene omgeving met allemaal koopwoningen. Zeker een bezichtiging waard!

Vraagprijs € 279.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

473 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

255 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

255 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Het is een huis met vrij uitzicht op het park en een mooie voor- en achtertuin. Daardoor een vrije ingang tot de achtertuin. Het huis staat in de buurt van het winkelcentrum en bij de school.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's