Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

WONEN IN EEN LUXE DESIGN LOFT !?!

Kom dan eens kijken in dit UNIEKE TOP-APPARTEMENT VAN 92M2 met ROYAAL en GEHEEL VRIJ GELEGEN DAKTERRAS VAN 32M2 en ruime berging in de onderbouw.

De loft is in 2016 opgeleverd en direct aansluitend door de huidige eigenaren super strak afgewerkt waarbij enkel hoogwaardige materialen zijn gebruikt en er een zeer luxe en modern geheel is ontstaan met onder meer een woonkamer met open woonkeuken van 62m2 (!) met grote raampartijen, zeer groot en fraai keukenblok met composiet aanrechtbladen, inbouwapparatuur en eetbar, grote slaapkamer met open verbinding naar de moderne en ruime badkamer, pvc-vloeren met vloerverwarming en glad gestucte wanden -en plafonds én een fantastisch dakterras met hardhouten vlonderplanken en prachtig uitzicht!

Het appartement ligt midden in de sfeervolle oude dorpskern van Maarssen-Dorp en maakt onderdeel uit van het project "Hartje Maarssen". Het kleinschalige wooncomplex van 16 appartementen is gelegen aan het begin van het Harmonieplein en is omringd door winkels, een bibliotheek, restaurants en gezellige terrassen.

Naast de gezellige dorpskern tref je op loopafstand sfeervolle grachten aan de rivier De Vecht en het park Goudestein. Prachtige natuur- en recreatiegebieden zoals de Loosdrechtse- en Maarsseveense plassen heb je op fietsafstand. Oftewel een prachtige loft op ideale woonlocatie!

Indeling:

Begane grond:
Centrale, afgesloten entree met videofoon. Ruime hal met trappenhuis en lift en toegang tot de eigen bergingen en de gemeenschappelijke fietsenberging in de onderbouw.

Appartement (3e verdieping):
Entree, hal met videofoon, modern afgewerkte en geheel betegelde toiletruimte met hangend closet en fonteintje en bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, mechanische ventilatie-unit, meterkast en bergruimte.

De royale en heerlijk lichte woonkamer heeft samen met de woonkeuken een afmeting van maar liefst 62m2 en biedt vanuit de grote raampartijen fraai uitzicht over de woonomgeving. Via een vaste trap is er toegang tot het dakterras.

De open woonkeuken bestaat uit een modern keukenblok in U-opstelling met composiet aanrechtbladen, koel-/vriescombinatie, keramische kookplaat, combimagnetron, RVS-afzuigkap en veel werk- en kastruimte waaronder grote korflades. De grote eetbar is de centrale plek van de woning waar wordt geborreld, gewerkt, gegeten en gelachen!

Het appartement beschikt over een grote en zeer lichte slaapkamer met grote tot aan de grond reikende raampartij en open verbinding naar de badkamer.

De ruime badkamer is modern en luxe uitgevoerd, geheel betegeld en voorzien van een grote inloopdouche met thermostaatkraan, brede wastafel twee mengkranen en halogeen inbouwverlichting.

De loft is, op de badkamer en toiletruimte na, geheel voorzien van een fraaie, lichtgekleurde pvc-vloer met vloerverwarming en glad gestucte wanden- en plafonds.

Dakterras (4e verdieping):
Vanuit de woonkamer is via een vaste trap het dakterras eenvoudig toegankelijk. Eenmaal op het dakterras kom je ogen tekort; wat een prachtig én vrij uitzicht over het fraaie dorp en haar omgeving!

Het volledig privacy biedende dakterras heeft een oppervlakte van ruim 32m2, is op het zuidwesten georiënteerd en is keurig én veilig aangelegd met hardhouten vlonderplanken en een solide en fraai hekwerk.

Bijzonderheden:
- Parkeren kan op één van de ruime openbare parkeerplaatsen aan de voor- en achterzijde van het complex.
- Actieve Vereniging van Eigenaars;
- De servicekosten bedragen € 180,- per maand;
- Er is toestemming van de VvE om voor het slaapkamerraam een Frans balkon te maken waardoor de naar binnen openslaande deuren gebruikt kunnen worden;
- Warm water en verwarming middels blokverwarming;
- Het voorschot voor gas- en waterverbruik bedraagt € 130,- per maand (ruim ingezet door verkopers en kan desgewenst worden verlaagd);
- Het appartement is met zowel openbaar als eigen vervoer uitstekend bereikbaar. Direct om de hoek liggen de bushaltes op de Kerkweg met onder meer verbinding naar Utrecht stad en aan de overzijde van het Amsterdam-Rijnkanaal is het treinstation Maarssen gelegen met snelle verbinding naar Utrecht CS en Amsterdam. Tevens heb je via de directe ontsluiting naar de Zuilense Ring (N230) en A2 heel Nederland binnen handbereik;
- Voor het Harmonieplein heeft de gemeente Stichtse Vecht een stedebouwkundig plan vastgesteld en een concept bestemmingsplan opgesteld. Met de voorgenomen herontwikkeling van het Harmonieplein wordt een aantrekkelijk dorpsplein voor Maarssen-Dorp gerealiseerd waar activiteiten plaatsvinden en maatschappelijke functies samenkomen. Meer actuele informatie hierover vindt u op harmonieplein.info.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2016

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

282 m³

Woonoppervlakte

92 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Prachtig nieuw omgevingsplan

 

Van alles te doen voor jong en oud

 

Prachtig dakterras met vrij zicht richting Breukelen en Maarssenbroek

 

Gelegen midden in het oude dorp van Maarssen

 

Gelegen dichtbij de Vecht

 

Grote kenmerkende ramen met vrij zicht in slaapkamer en woonkamer

 

Bijzonder (pro)actieve VVE

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's