Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 264.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen aan het toekomstige Niftarlakepark? Dat kan in dit moderne strak afgewerkte hoekappartement (maisonnette). Vanuit de woonkamer en keuken heb je vrij uitzicht over het park en naastgelegen water met een toekomstige aansluiting op de nabij gelegen Vecht!

De vrije ligging, vele raampartijen, ruime woon- en slaapkamers en een zonnig balkon maken deze maisonnette absoluut uniek. Geen zin om te klussen? Dit appartement is instapklaar en direct te betrekken!

Algemeen

Dit moderne en ruime 3-kamerappartement (type maisonnette) heeft een woonoppervlak van 82 m2 en is gebouwd in 2012. Het appartement met separate berging ligt in een groene woonomgeving aan de rand van de wijk Zuilen, nabij de Vecht en natuurgebied Zuylen, in een parkachtige en waterrijke omgeving. In de nabije omgeving tref je winkelvoorzieningen (o.a. winkelcentrum Rokade), sportaccommodaties en openbaar vervoer. De binnenstad ligt op maximaal 15 fietsminuten en het historische Oud-Zuilen met slot Zuylen ligt op 5 minuten fietsafstand. Tevens bereik je binnen enkele autominuten diverse uitvalswegen naar de A2 en A27.

Het hoekappartement ligt op de 1e en 2e verdieping en heeft een fraai uitzicht over een brede groenstrook met een brede waterloop. Dit plantsoen wordt momenteel heringericht naar een park waarbij deze waterloop in directe verbinding komt te staan met de Vecht. Het Niftarlakepark wordt een echt park waar je heerlijk kunt wandelen, spelen en verblijven in een mooie groene omgeving!

Wij nemen je graag mee door dit appartement:

Begane grond:
Afgesloten gezamenlijke entree met nr. 132 en ruime trapopgang naar de voordeur. De entreedeur kan worden bediend met intercominstallatie vanuit het appartement.

1e Verdieping:
Via de ruime hal zijn de twee lichte slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping bereikbaar. De ruime hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft meerdere raampartijen met vrij uitzicht op de besloten binnentuin en het park. Aan de voorzijde van de woning ligt de, eveneens ruime, tweede slaapkamer met vrij uitzicht over het park. De badkamer is luxe en sfeervol en is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en heeft een (verborgen) aansluitmogelijkheid voor een tweede toilet.

2e Verdieping:
De overloop biedt toegang aan de toiletruimte met hangend toilet en fonteintje en de woonkamer. De lichte woonkamer met veel raampartijen is voorzien van een open keuken aan de voorzijde. De keuken heeft een strak design en is voorzien van moderne apparatuur als inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Vanuit de woonkamer is een aparte was-/stookruimte bereikbaar met voldoende opbergmogelijkheden. Via een schuifpui is het zonnige, op het zuiden gelegen balkon aan de achterzijde toegankelijk. Het balkon biedt voldoende mogelijkheden en privacy om te genieten van de zon.

Bijzonderheden woning
- bouwjaar 2012;
- woonoppervlak: circa 82 m2;
- balkon gelegen op het zuiden (ochtend-, middag- en avondzon);
- direct gelegen aan het (toekomstige) Niftarlakepark;
- verwarming en warm water via een C.V.-combiketel uit 2012 (Intergas);
- volledig geïsoleerd, energielabel A;
- alle wanden zijn voorzien van glad renovliesbehang en/of sauswerk;
- vrijwel het hele appartement is voorzien van een hoogwaardig Quickstep-laminaatvloer met geluiddempende ondervloer;
- zie plattegronden voor de indeling en afmetingen van alle ruimten.

Bijzonderheden algemeen
- het appartement is onderdeel van een besloten hof. De ruim opgezette en afgesloten binnentuin is enkel te betreden door bewoners en biedt mogelijkheden voor ontspanning en ontmoeting;
- betreft het recht van erfpacht voor onbepaalde tijd, waarvan de canon voor de gehele duur is afgekocht;
- het appartement maakt deel uit van een actieve kleinschalige VvE (ondersplitsing) van 3 appartementen (1 beneden- en 2 bovenwoningen);
- de servicekosten bedragen € 73,26 per maand.

Interesse in dit unieke appartement? Neem gerust uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee!

Aanvaarding
In overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Het wonen hier is alijd een genot geweest. Vanuit de woning heb je vrij uitzicht over het park richting de Vecht. En de centrale ligging is superfijn: de binnenstad van Utrecht bereik je in circa 10 fietsminuten en de Loosdrechtse Plassen (De Strook) in circa 25 fietsminuten. Het buitengebied naar Oud Zuilen is op vijf minuten loopafstand. Dus of het nu relaxen op een stads terras of aan het water: alles is dichtbij!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2012

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

300 m³

Woonoppervlakte

82 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner