Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 579.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

EEN WONING MET VELE MOGELIJKHEDEN!

Alles aan deze woning aan de Zonzijde in Assendelft is bijzonder. De architectuur, met rechte en naar voren hellende wanden, bedekt met natuurstenen leien en strategisch geplaatste raampartijen. De ligging: een EIGEN SCHIEREILAND in de rust van ruisende rietkragen en kabbelend water, met de oriëntatie op de landelijke horizon aan de zuidwestelijke grens van Saendelft. En dan natuurlijk de ruimte: VIER (4!) VOLWAARDIGE VERDIEPINGEN met een voor aparte bewoning ingerichte benedenverdieping. De begane grond heeft een eigen keuken, een eigen badkamer met inloopdouche en toilet, een woonkamer en een slaapkamer.

De huidige bewoners hebben hun leefvertrekken naar de eerste verdieping gebracht. De grote ruimte in U-vorm leent zich uitstekend voor het plaatsen van een riante keuken. De L-vorm, die overblijft voor de living, kenmerkt zich door de grote raamoppervlakken en het vrije uitzicht over de weilanden. De ultieme vrijheid!
Boven zijn nog vier riante slaapvertrekken, net als de twee badkamers verdeeld over twee woonlagen. De bovenste etage heeft een dakterras, hoe heerlijk is dat?

Dit biedt natuurlijk plenty gebruiksmogelijkheden, op werkgebied voor bijvoorbeeld praktijk of kantoor aan huis maar ook voor families kan dit een ideale oplossing van bijvoorbeeld zorgvraagstukken zijn. Twee generaties kunnen hier kangoeroewonen, apart en toch samen onder één dak en taken, als oppas of mantelzorg, uit handen nemen. Maar ook binnen een gezin biedt dubbele bewoning kansen: de jeugd kan het huis uit, zonder het huis uit te hoeven. Voor hen de ideale gelegenheid om zelfstandig te wonen, lekker dichtbij de ouderlijke voorzieningen als warm eten en de wasautomaat...

De Zonzijde ligt in de luwte van de Dorpsstraat, waar de gezellige buurtwinkels liggen maar Saendelft heeft ook een eigen winkelcentrum, met supermarkten, verswinkels en speciaalzaken. Alle andere voorzieningen in de wijk, zoals kinderopvang, scholen, sport en spel, zijn gericht op kinderen, net als de verkeersregeling. Fietsers hebben hier een eigen voorrangspad zodat de veiligheid geborgd is. De moderne infrastructuur voert de automobilist direct naar het Rijkssnelwegennet. In 20 minuten bereik je de Amsterdamse Ring A10. Binnen diezelfde tijd ben je, via de A9, in Haarlem. Als de plannen om de A8 en A9 op elkaar aan te sluiten binnenkort hun beslag krijgen, gaat het nog sneller.

Indeling:
Begane grond: entree. Hal met meterkast, openslaande deur naar de inpandige garage cq berging en trapopgang. Hal. Geheel betegeld toilet en badkamer met inloopdouche en luxe wastafelmeubel. Half open keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. Woonkamer/ tuinkamer met grote raampartijen en brede schuifpui. Slaapkamer met kamerbrede glazen gevel met schuifpui.

1e Verdieping: overloop met vaste trap naar volgende verdieping. Tweede toilet. Woonkamer in U-vorm met moderne keuken in hoekopstelling en eetbar. Diverse inbouwapparatuur als inductiekookplaat, met wasemkap, combi-oven en vaatwasser.

2e Verdieping: overloop met vaste trap naar volgende verdieping. 3 Royale slaapkamers met laminaatvloeren. Luxe, geheel betegelde, badkamer met ligbad, stoom-/ douchecabine met jetstreams, zetel en muziek. Derde toilet.

3e Verdieping: overloop met vide. Zolderkamer met schuifpui naar dakterras. Galerij met glaswand naar facilitaire ruimte met opstelling boiler, warmte-terugwin-installatie en heteluchtverwarming. Aansluitingen wasmachine en -droger.

Door de magnifieke ligging en het uitgekiende ontwerp is deze woning ruimhartig in elke zin van het woord. Al die vierkante meters woongenot richten zich op opgroeien, werken en ontspannen, kortom: genieten van het leven. Ruimhartig!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 245 m2;
- inhoud 888 m3 inclusief inpandige garage annex berging;
- perceelgrootte 371 m2 eigen grond;
- 7 kamers, 2 keukens, 2 badkamers, 3 toiletten;
- uitstekend geïsoleerd, heteluchtverwarming en warmte-terug-win-unit;
- vrij uitzicht over de weilanden;
- tuin en terras op het zuidwesten, grenzend aan het water;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wandel, fiets, Sport mogelijkheden aan de deur. Hondenuitlaat aan veel grasvelden”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

888 m³

Woonoppervlakte

246 m²

Perceeloppervlakte

371 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Ruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's