Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 515.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UITGEBOUWDE HOEKWONING (1934) MET 4 SLAAPKAMERS EN ZEER RUIME TUIN!

Fraai UITGEBOUWDE en onder dertiger jaren architectuur gebouwde eengezinswoning met zeer ruime woonkamer, serre en keuken, kelder, 4 slaapkamers en diepe tuin (ca 18 m). Deze prachtige hoekwoning beschikt nog over vele dertiger jaren details, waaronder de houten kozijnen, gootoverstekken, glas-in-lood, tegelvloer in de hal en alle paneeldeuren met fraaie kozijnen.

De woning is door de jaren heen altijd goed onderhouden geweest. De woning is gelegen aan een mooie, lommerrijke laan op loopafstand van de historische binnenstad met haar brede aanbod van winkels, horeca, cultuur en monumenten. Ook het eeuwenoude stadspark Randenbroek vol natuur en rust met natuurijsbaan is op korte afstand gelegen.

Indeling:

Begane grond:
Entree met originele deur, karakteristieke hal met glas-in-lood en authentieke tegelvloer, meterkast, toilet met fontein en kelderkast. Mooie uitgebouwde woon/eetkamer met openslaande deuren naar de zeer diepe tuin. Onder de uitbouw / serre is een kelder gecreëerd. In de woonkamer is een houten vloer gelegd. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met wasmachine en drogeropstelling.

Eerste verdieping:
Hal met badkamer en 3 slaapkamers. De slaapkamers beschikken allen over vaste kasten en alle paneeldeuren zijn nog aanwezig en verkeren in goede staat. De kamer aan de achterzijde beschikt over een deur naar het dakterras op de uitbouw. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel en een toilet.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de grote zolder met volop bergruimte en toegang tot de CV- ruimte. In deze ruimte kunt u ook de wasmachine en droger neerzetten. Doordat de zolder nu een open ruimte betreft is deze nog geheel naar eigen wens in te richten.

Tuin:
Via de openslaande deuren komt u in de sfeervolle ca. 18 meter diepe tuin met veel privacy, een ruim zitterras, stenen berging en achterom.

Gezien de bijzondere sfeer die de woning zowel aan de binnen- als de buitenzijde uitstraalt is een bezichtiging zeker de moeite waard!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1934

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

540 m³

Woonoppervlakte

163 m²

Perceeloppervlakte

244 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

De ruimte

 

De sfeer van het huis

 

op loopafstand: de gezellige binnenstad, een supermarkt en een groentewinkel, en ook het mooie Randerbroekerbos dat grenst aan een nieuw ontworpen natuurgebied waar het heerlijk wandelen is.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's