Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden, 4 kamer hoekmaisonnette met een riant dakterras op het zonnige zuiden en een instapklaar afwerkingsniveau. Het appartement is vanaf 2010 compleet gemoderniseerd en o.a. voorzien van een luxe keuken, badkamer, extra dakkapel, etc. Het appartement is gunstig gelegen in de wijk “Oude Gracht” in stadsdeel Woensel nabij alle gewenste voorzieningen zoals; winkelcentrum Cassandraplein, winkelcentrum Woensel XL, scholen, kinderopvang, uitvalswegen, etc.

INDELING:

APPARTEMENT (1e verdieping):
Trap naar portaal met meterkast (5 groepen, 2 reserve en 2 aardlekschakelaars). Entree met laminaatvloer, stucwerk wanden en opbergruimte. Modern toilet (2014) met hangcloset en fonteintje. Half open keuken met luxe L-vormige keukenopstelling (2010) voorzien van koelkast, combi oven/magnetron, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en opbergruimte. Kastruimte met opstelling cv-combiketel (Nefit HR, bouwjaar 2014). Royale, lichte woonkamer met laminaatvloer (2010), stucwerk wandentrapkast en openslaande tuindeuren naar het dakterras. Slaapkamer 1 met laminaatvloer en stucwerk wanden (deze kamer kan ook desgewenst bij de woonkamer getrokken worden).

APPARTEMENT (2e verdieping):
Overloop met laminaatvloer en inbouwkast met daarin de aansluitingen voor de wasapparatuur. Slaapkamer 2 met laminaatvloer, stucwerk wanden, dakraam aan de voorzijde en dakkapel (2017) aan de achterzijde. Luxe badkamer (2012) voorzien van douche, ligbad, hangcloset, wastafelmeubel, mechanische afzuiging, inbouwspots en 2 extra grote Velux dakramen (2012) die de badkamer een extra ruim effect geven! Slaapkamer 3 met laminaatvloer, stucwerk wanden, Velux dakraam, groot raam aan zijkant woning en kasten wand.

DAKTERRAS & BERGING:
Een royaal zonnig dakterras op het zuiden met vlonders, elektrisch zonneluifel en een fraai uitzicht. Op de begane grond is een separate berging aanwezig met voldoende opbergruimte.

ALGEMEEN:
- Uitstekend onderhouden, 4 kamer hoekmaisonnette met een riant dakterras op het zonnige zuiden en een instapklaar afwerkingsniveau.
- Het appartement is vanaf 2010 compleet gemoderniseerd en o.a. voorzien van een luxe keuken, badkamer, extra dakkapel, etc.
- Het appartement is gunstig gelegen in de wijk “Oude Gracht” in stadsdeel Woensel nabij alle gewenste voorzieningen zoals; winkelcentrum Cassandraplein, winkelcentrum Woensel XL, scholen, kinderopvang, uitvalswegen, etc.
- Energielabel B.
- In 2010 is de keuken vervangen en de woonkamer gemoderniseerd.
- In 2012 is de badkamer inclusief de dakramen op de badkamer geplaatst.
- In 2014 is de toilet en de cv-combiketel vernieuwd.
- In 2017 is de dakkapel geplaatst.
- Woonoppervlakte 102 m².
- Inhoud 389 m³.
- Gezonde VvE met € 101,- per maand servicekosten.
- In 2018 wordt de buitenzijde door de VvE opnieuw geschilderd.
- Bouwjaar 1991.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 13 jaar lang ontzettend fijn gewoond op Helenahof 11. De woning is verrassend ruim met name de woonkamer met aanliggend dakterras waar je het hele jaar door heerlijk kunt vertoeven, zelfs in de koude maanden. Daarnaast is het fijn wonen door de praktische en gezellige indeling. De ligging aan het einde van de doodlopende straat zorgt voor weinig geluidsoverlast. Het is fijn om wakker te worden van vogels midden in de stad. De woning is goed bereikbaar per fiets, OV en auto. Vrijliggend fietspad is super, bus vertrekt 4 keer per uur om de hoek, met auto de ben je binnen een minuut op de kennedylaan en vanuit daar snel in het centrum of op de snelweg. De onlangs vernieuwde supermarkten liggen op loopafstand. Binnen 100m zit je in het groen en aan de oude gracht, vanwaar we door het groen hardlopen naar de dommel, de karpedonkse plas of het eckart bos.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1991

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

389 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Tuin oppervlakte

15 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige dakterras

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Goed bereikbaar

 

Vernieuwd winkelcentrum

 

Aan doodlopende straat

 

Geen inkijk

 

Uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's