Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 243.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Cees Laseurstraat 33 te Hengelo Ov

Op verkeersluwe en kindvriendelijke locatie gelegen, uitgebouwde TWEE ONDER EEN KAP WONING met maar liefst 5 slaapkamers, luxe badkamer, extra dakkapel aan de voorzijde, ruime garage en volop parkeergelegenheid op eigen grond.

Begane grond:
Entree, royale hal met meterkast en garderobe, toilet en een open trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer en de garage.

De riante lichte L-vormige woonkamer meet een oppervlakte van circa 28 m² en is uitgevoerd met een laminaatvloer in lichte kleurstelling. De woonkamer biedt een riant, vrij uitzicht op de voorgelegen straat.

Grenzend aan de woonkamer het eetkamer gedeelte van circa 10 m² met voldoende plek voor het plaatsen van een royale eettafel. De inbouwkeuken zelf, geplaatst in de uitbouw, is voorzien van de navolgende apparatuur: enkele roestvrijstalen spoelbak, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een combimagnetronoven.

De garage van circa 14 m² is uitgevoerd met een betonnen vloer en elektra aansluiting.

1e verdieping:
Overloop met trapopgang, de badkamer en een drietal slaapkamers met afmetingen van respectievelijk 14, 9,5 en 9 m². De complete en zeer fraai afgewerkte badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, wastafel, toilet en een extra groot raam voor natuurlijke ventilatie.

2e verdieping:
Royale verdieping met de opstelplaats voor de Cv-ketel, wasmachine- en wasdroger aansluiting en een tweetal slaapkamers van circa 7,5 m². De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel, die aan de achterzijde van een dakvenster.

Tuin /terras:
Open en uiterst zonnig gelegen achtertuin voorzien van bestrating, zitgelegenheid, gazon en borders. De tuin is bereikbaar vanuit de keuken evenals de garage.

Parkeerplaats:
De woning beschikt over twee eigen parkeerplaatsen op de eigen oprit. Daarnaast zijn er op de openbare weg voldoende parkeerplaatsen.

Overige bijzonderheden:
Aanvaarding in overleg. Bouwjaar van de woning is 1983. Warmwatervoorziening en verwarming geschieden middels een CR Remeha Avanta 35C Combiketel van het bouwjaar 2011 (eigendom). De woning is gelegen op geringe afstand van het wijk-/ winkelcentrum, scholen, kinderdagverblijf en de op- en afrit A-1. De perceeloppervlakte bedraagt 196 m² en de woning heeft een inhoud van 455 m³ (inclusief garage). Daarnaast is aan de voorkant van de woning een deel van de tuin/oprit in bruikleen van de gemeente.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Zodra het maar een beetje mooi weer is komen alle kinderen in de straat naar buiten. Er ontstaan spontaan allerlei races op de fiets. En alle papa's en mama's zijn dan meestal gezellig aan de klets terwijl ze de kids in de gaten houden.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1983

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

455 m³

Woonoppervlakte

127 m²

Perceeloppervlakte

196 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

196 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's