Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Mooie, sfeervolle en zeer ruime twee- onder 1- kapwoning gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

Na vele jaren woonplezier is het voor de bewoners tijd om gelijkvloers te gaan wonen. ‘’Wij hebben hier altijd met heel veel plezier gewoond en altijd erg genoten van de vele ruimte en de heerlijke tuin’’ En dat is ook wel te zien want de tuin staat er schitterend bij!

Naast de prachtige royale tuin is de gehele woning altijd met veel liefde en zorg onderhouden.

Ruime, nette voortuin met oprit en garage. Zeer royale L-vormige woonkamer met werkgedeelte en ruime (deels) open keuken, 3 slaapkamers + grote badkamer op de eerste verdieping en ruime zolderkamer met dakkapel.

De omgeving:
Het Sluispad ligt in het dorp Papenveer vallend onder de Gemeente Nieuwkoop. Een mooie landelijke, natuurrijke en waterrijke omgeving. Een ligging midden in het Groene Hart, op korte afstand van de grote steden in de Randstad.

De ligging is gunstig, rustig en aan de rand van een woonwijk waar kinderen zich goed kunnen vermaken. Voor de woning is het autoluw en doodlopend wat het veiliger maakt voor kinderen. Ook zult u daardoor geen verkeersoverlast hebben en veel rust ervaren. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op een slootje met kleine steigers. Omdat dit slootje uitkomt op het Aarkanaal is het mogelijk met een kleine boot de grotere wateren op te varen. Ziet u uzelf al genieten in de zomermaanden?

Naast het varen kunt u in deze omgeving genieten van veel rust en prachtige natuur. Lekker wandelen of fietsen door de landerijen of langs de Langeraarse plassen. In de zomermaanden zwemmen, varen of surfen. Het is hier allemaal mogelijk en vervelen is dan ook echt niet nodig.

Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u ook niet ver weg. Enkele straten verderop zit u al op de West Kanaalweg welke u naar verschillende winkels zult brengen.

Via verschillende uitvalswegen kunt u naar vele grote steden welke allen ca. 30 minuten rijden zijn. Denkt u hierbij aan: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Maar ook het gezellige centrum van Leiden, Gouda of Alphen aan den Rijn hebben u een hoop te bieden en zijn wat dichter bij huis. Hierbij kunt u denken aan: gezellige cafés, restaurants, de bioscoop, het theater en natuurlijk vele winkels.

Rondleiding door de woning

Begane grond:
De woning is in Engelse stijl ontworpen door architectenbureau Ben Kraan uit Bodegraven. De woning is voorzien van kunststof raam-en deurkozijnen.

Voortuin, oprit en toegang woning. Entreehal met trapopgang, meterkast en toegang tot het toilet, garage en woonkamer.

Ruime woonkamer met veel lichtinval, lichte wanden + plafond, mooie houten vloer doorgelegd tot aan de keuken, gezellige sfeerhaard en uitzicht op de fraaie achtertuin.

Nette (deels open) landhuisstijl keuken gesitueerd aan de voorzijde van de woning en uitgerust met: plavuizen vloer (terracotta), licht gele deuren/ lades, houtlook aanrechtblad, combioven, koelkast, vaatwasser, gaskookplaat 4- pits, afzuigkap en close-in boiler.

De tuin:
Schitterende, vrolijke en zonnige achtertuin (Zuid-Westen) en voortuin (Noord- Oosten).

Er is altijd een plaatsje te vinden in de zon. Tegen de woning aan is een ruim terras met lichte tegels. Daarna volgt een gedeelte gevuld met vele prachtige, vrolijke bloemen, bomen en planten. In het midden is een pad welke u naar achteren brengt. Links achterin is al extraatje een tuinhuis.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede etage, ruime trapkast, separaat toilet, 3 slaapkamers en ruime badkamer.

Netjes onderhouden badkamer met witte/ licht grijze tegels, ligbad, douchecabine, handdoekradiator en wastafel met daarnaast een meubel.

Tweede verdieping:
Voorzolder met cv- installatie, wtw-installatie, veel bergruimte achter de hoge knieschotten en toegang tot de 4e slaapkamer welke is voorzien van een dakkapel.

Bijzonderheden:
-Rustig wonen op een zeer kindvriendelijke autoluwe locatie.
-Zeer goed en met veel zorg onderhouden;
-Ruime vertrekken en met totaal 4 slaapkamers;
-Ruime voortuin met oprit en garage met elektrische toegangsdeur;
-Gelegen nabij de belangrijkste voorzieningen;
-Mooie omgeving met veel natuur, wandel en fietsroutes .

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2002

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

594 m³

Woonoppervlakte

164 m²

Perceeloppervlakte

313 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Geen doorgaande weg voor auto's, alleen wandelaars en fietsers.

 

Via nostalgische handbediende sluis doorvaart naar meren en kanalen voor de deur.

 

Speeltuin, openluchtzwembad en golfbanen op loopafstand.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's