Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

DE VERKOOP VAN DEZE WONING START MET EEN OPEN HUIS OP DINSDAG 29 MEI VAN 17.00-18.30 UUR!

Wonen op een heerlijke plek aan het water met vrij uitzicht op een groenstrook! Deze RUIME EN GOED ONDERHOUDEN MIDDENWONING ligt op een perfecte locatie in het vernieuwde gedeelte van de wijk Holtenbroek. Het wijkwinkelcentrum, scholen, de fitness-school en het openbaar vervoer zijn op korte afstand van de woning te vinden. Terrasje pakken in de binnenstad van Zwolle? Binnen 10 fietsminuten sta je in de binnenstad van Zwolle. Ook wanneer je de stad uit wil, ben je dat zo. Je bent met enkele minuten op de op-/ afrit van de A28. Ideaal toch?!

Aan de achterzijde van de woning is een brede groenstrook met een aangrenzend water gelegen. Kinderen kunnen op deze afgesloten groenstrook heerlijk spelen met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. De groenstrook is voor de kleinere kinderen geheel afgesloten van het water; veiligheid voor alles!

Indeling:
Begane grond:
Entree/ hal met toilet en meterkast, trapopgang, lichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, open keuken aan de straatzijde. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en heeft een vaatwasser (2017), combi-oven (2015), koel-/ vriescombinatie, gaskookplaat met afzuigkap. De gehele begane grond is voorzien van een mooie PVC vloer.

1e Verdieping:
Royale overloop, ruime badkamer met ligbad, toilet, douchecabine en wastafelmeubel, ouderslaapkamer met Frans balkon, tweede slaapkamer.

2e Verdieping:
Deze volwaardige woonlaag is middels een vaste trap te bereiken.
Overloop met grote bergkast, twee goed bemeten slaapkamers, technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine en droger. Daarnaast vinden we hier de C.V. combiketel en de zonneboiler.

Tuin:
De achtertuin is onderhoudsvrij aangelegd en voorzien van een vrijstaande houten berging. Vanuit de achtertuin is de achtergelegen groenstrook bereikbaar. Van deze groenstrook ben je samen met de andere buren eigenaar. Het onderhoud wordt gezamenlijk uitgevoerd.

Wetenswaardigheden:
Bouwjaar: 2004
Inhoud: ca. 300 m3
Woonoppervlakte: ca. 105 m2
Perceeloppervlakte: 109 m2
Verwarming: C.V. combiketel 2018 (huur)
Warm water: Zonneboiler (150 l.) met zonnecollectoren
Isolatie: Volledig geisoleerd (dubbel glas, vloer-, muur-, dakisolatie)
Energielabel: A
Het buitenschilderwerk is in april/mei 2018 uitgevoerd!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

300 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

109 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij het winkelcentrum

 

Dichtbij de binnenstad

 

Eoning met veel lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's