Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wil je heerlijk wonen in een instapklare tussenwoning in Rijkerswoerd? Kom dan snel een kijkje nemen bij deze ruime eengezinswoning met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en zonnige tuin op het zuidwesten.

Nabij winkelcentrum Rijkerswoerd en Kronenburg, bushalte, scholen, kinderopvang en uitvalswegen naar A325 en A12. Omliggende dorpen als Elst en Huissen liggen op slechts 10 fietsminuten. Gelegen aan de rand van de wijk is het groene buitengebied om de hoek, wat zich uitstekend leent voor wandelen en buitensportactiviteiten.

Indeling:
Begane grond:
Via de entree komen we in de ruime hal, alwaar zich het toilet bevindt en met toegang tot de woonkamer. De sfeervolle woonkamer heeft veel lichtinval door de royale raampartij over een groot gedeelte van de woonkamer. Via de openslaande deuren kan je de tuin inlopen. Via de woonkamer loop je de straatgerichte half open keuken in. De keuken is in hoekopstelling en voorzien van 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, hete luchtoven en koel-/vriescombinatie. De gehele begane grondvloer is voorzien van een fraaie parketvloer. Weer terugkomend bij de entree gaan we naar de .....

Eerste verdieping:
Via de royale overloop is er toegang tot de badkamer, 3 ruime slaapkamers en de trapopgang naar de 2e etage. De hoofdslaapkamer bevindt zich over de gehele voorzijde van de woning. De nette badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet en wastafel. De gehele verdieping is voorzien van fraaie laminaatvloer. Via de overloop gaan we naar de ....

Tweede verdieping:
Deze verrassend ruime etage is zeer licht door de vele ramen en thans verdeeld in een werkkamer annex zolder met wasmachine-aansluiting en cv ketel. Hier is eenvoudig een 4e slaapkamer te creëren. Deze verdieping is eveneens van dezelfde fraaie laminaatvloer voorzien.

Tuin:
De nette, grotendeels bestrate, achtertuin is daarnaast voorzien van enkele borders. De tuin is ideaal gelegen op het zonnige zuidwesten en heeft een berging en achterom. De voortuin is net aangelegd met een haagbeuk en buxus.

Bijzonderheden:
+ ruimte, zolder met plat dak en goed in te gebruiken als 4e slaapkamer of studeerkamer voor huisgebonden beroepen
+ direct ligging bij eindhalte lijn 7, daarbij goede busverbinding met Arnhem centrum/station/winkelcentrum Kronenburg.
+ tuin op het zuidwesten
+ mooie parketvloer benedenverdieping
+ goede afwerking ook op de zolder
+ B energielabel door dubbel glas over gehele woning
+ schilderwerk (2014)

Toevoeging door onze verkopers:
Wij zijn destijds met name voor de ruimte in ons huis gevallen en op het vele licht door de grote raampartij. Verder is het een rustige buurt om in te wonen en we hebben ook altijd goed contact met fijne buren gehad. Het huis voldeed goed aan onze woonbehoefte als jong gezin.

Aanvaarding:
In overleg.

Brochure:
Meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
Bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Chat:
Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.







-

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

416 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

115 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

60 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's