Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de rand van de wijk Oosterheide, aan een rustig hofje gelegen, bevindt zich deze eengezinswoning met een geheel bestrate achtertuin inclusief een eigen garage.

Deze hoekwoning heeft een woonoppervlakte van ca. 132 m² en telt maar liefst vier slaapkamers.

BOUWKWALITEIT
De woning is traditioneel gebouwd en voorzien van muur-, dak- en gevelisolatie. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton welke de geluidsisolatie ten goede komt. De begane grondvloer is uitgevoerd met een laminaatvloer in de woonkamer en een nette, plavuizen tegelvloer in de keuken. In 2013 is een dakkapel geplaatst aan de achterzijde van de woning. In 2014 zijn alle kozijnen geschilderd, tevens zijn in dit jaar de kozijnen aan de voorzijde vervangen door onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen. Ook is in dit jaar het dak van de garage vernieuwd. Verwarming en warm water door middel van een hoog-rendement C.V.-ketel (merk Vaillant, bouwjaar ca. 2008).

Begane grond
Entree
U betreedt de woning via de entree waarin zich de meterkast en een vaste kast bevinden. Vanuit de entree heeft u toegang tot de hal.

Hal
In de hal bevindt zich het geheel in lichte kleurstelling betegelde toilet voorzien van een wandcloset. De hal is voorzien van een laminaatvloer, de trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.

Keuken
Aan de achterzijde gelegen grote open woonkeuken met wooneiland. De keuken is voorzien van koelkast, vrieskast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, afwasmachine en een combimagnetron. De keuken is voorzien van een tegelvloer. Via de keuken kunt u de royale tuin bereiken middels twee loopdeuren.

Woonkamer
Een royale, sfeervolle doorzonwoonkamer van ca. 23 m² voorzien van een laminaatvloer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken waardoor het nog ruimtelijker aanvoelt. Door de grote raampartijen aan de achterzijde van de woning straalt er een fijne hoeveelheid licht naar binnen.



Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken en een vaste trap naar de tweede verdieping. De overloop geeft daarnaast nog toegang tot een grote vaste kast. De gehele verdiepingsvloer is voorzien van een laminaatvloer.

Badkamer
De geheel betegelde badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met donkere houttinten in het wastafelmeubel.
In de badkamer bevindt zich een ligbad, inloopdouche, wandcloset en een dubbele wastafel.

Slaapkamer l
Deze ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De kozijnen zijn hier van kunststof en voorzien van dubbel glas. Daarnaast bevinden zich hier nog twee kleine vaste kasten, verwerkt in de muur.

Slaapkamer ll
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is eveneens voorzien van de twee kleine vaste kasten.

Slaapkamer lll
Deze slaapkamer bevindt zich tevens aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een vaste kast.


Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikbare tweede verdieping, welke is voorzien van een voorzolder en een grote extra slaapkamer.
Op de voorzolder bevindt zich de C.V.-ketel en de aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur. De woning wordt verwarmd en voorzien van warm water via een hoog-rendement C.V.-ketel.

De slaapkamer heeft een woonoppervlakte van ca. 25 m² en is voorzien van een dakkapel en wastafel. Onder de dakschuinte bevindt zich extra bergruimte.

Tuin
De achtertuin is voorzien van sierbestrating, een luifel die met de hand wordt bediend over de gehele breedte, een kleine overkapping en een looppoort naar de openbare weg.
Achterin de tuin bevindt zich een stenen garage voorzien van elektra en een handmatig bedienbare garagedeur naar de straatkant.

Bijzonderheden
- Gelegen aan de rand van het prachtige bosgebied van Dorst;
- Royale tweede verdieping voorzien van een dakkapel;
- Dakisolatie, gevelisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“We hebben hier 13 jaar met heel veel plezier gewoond. Een geweldig huis om met kinderen in te wonen. Ruimte genoeg.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

347 m³

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

156 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

98 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Heel ruim huis

 

Heerlijk dicht bij bos

 

Je zit zo in stad, maar ook Breda of de snelweg.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's