Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 425.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op loopafstand van het centrum en het station (Welgelegen Haven) is gelegen deze zeer royale Stadswoning/grachtenpand type "Londen" (grootste type).

De woning bestaat uit maar liefst 4 bouwlagen! In het souterrain is een royale inpandige garage gesitueerd (bijna 11 meter lang) met op maat gemaakte opbergkasten en een zeer ruime extra berging.

Door zijn indeling en ligging is dit pand uitermate geschikt voor wonen (met kinderen) en werken aan huis!

Indeling:
Souterrain: in het souterrain is een royale inpandige garage gesitueerd (bijna 11 meter lang) met op maat gemaakte opbergkasten (veel opbergruimte) en plaats voor de auto, de garage is voorzien van elektrische deuropener en elektronische beveiliging.
Begane grond: Entree, hal, luxe toilet met wandcloset, grote woon-/eetkeuken aan de tuinzijde met openslaande deuren naar extra groot zonnig tuin/terras (zon tot 13.30 uur). Aan de voorzijde van de begane grond is een werkkamer met op maat gemaakte kastenwand en werkblad met 3 werkplekken. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, verlaagde plafonds met inbouwspots met dimmers en ophangsysteem voor schilderijen. Aan de voorzijde is ook een 2e terras aanwezig vv zonnescherm over de volle breedte (zon vanaf 13.00 uur tot zonsondergang). De begane grond is voorzien van elektronische beveiliging.

1e verdieping: is de woonkamer, het is split level gebouwd met een vide en het heeft prachtig uitzicht op het kanaal. Aan de zijde van het kanaal is een living met balkon en schuifpui, tv meubel (hangend), de hogere terraszijde heeft een ingebouwde bibliotheek kast en een Frans balkon met schuifdeuren. De 1e verdieping heeft gedeeltelijk verlaagde plafonds voorzien van inbouwspots met dimmers en ophangsysteem voor schilderijen.

2e verdieping: Overloop met verlaagd plafond met inbouwspots voorzien van dimmers, complete luxe uitgevoerde badkamer, separaat toilet op de overloop, berging voorzien van ingebouwde kasten en 3 ruime slaapkamers.

Separaat van de inpandige garage en op loopafstand is een fietsenberging van 14 m2. De deuren op de begane grond en de garage zijn elektronisch beveiligd.

Vraagprijs: €425.000,-- “Eigenaar staat open voor elk aannemelijk en serieus bod van potentiële koper(s) ter bespreking!”.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“1) je kunt er zo in, je hoeft alleen je inventaris mee te nemen! De woning is van alle gemakken voorzien. Vaste kasten, met veel glas en een zweefend TV meubel. Mogelijk staan de kleuren je niet aan en dan zou je de muren moeten overschilderen! Meer hoef je niet te doen! huidige woning uit, nieuwe woning direct betrekken en gebruiken. 2) de zon gaat in de ochtend op aan de achterkant en die blijft daar tot ongeveer 13:30 uur, dus ontbijten wij daar, drinken koffie en lezen de ochtendkrant volledig uit! In de middag schijnt de zon aan de voorkant tot dat deze ondergaat! Mensen lopen en of fietsen voorbij. je maakt makkelijk een praatje en leert je nieuwe buren vrij snel en eenvoudig kennen. 3) voor wat oudere mensen is alles heel dicht bij en te belopen 4) appartement is electronisch beveiligd! 5) de raam zijn groot, dus de woning is heel licht en helder 6) parkeergarage is een praktisch, groot, met veel opbergruimte en is een trap naar de hal. Dit was een optie, niet iedere eigenaar heet hier gebruik van gemaakt. 7) voor mensen die slecht ter been zijn, is in de centrale hal een lift aanwezig naar de parkeerkelder! 8) er is nog een aparte berging aanwezig, waar wij onze fietsen stellen en materialen die niet of nauwelijks gebruiken!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

825 m³

Woonoppervlakte

180 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

7 minuten lopen naar het Station Apeldoorn Centraal

 

3 minuten lopen naar het centrum van Apeldoorn

 

Belangrijke voorzieningen op loop afstand: huisartsen, tandartsen, apotheek, fysiotherapeuten, kinderopvang, lagere scholen, restaurant "De Beren", supermarkten: Lidle en dekamarkt, zeer goede openbaar vervoer verbinding, enz.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's