Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 149.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Geheel gemoderniseerd 3-kamerappartement op de 2e woonlaag gelegen met berging in de onderbouw. Winkels, scholen, bushalte en uitvalswegen zijn in de directe omgeving. Vrij parkeren aan de openbare weg of op de aanwezige parkeerplaatsen. Aan beide kanten van het complex zijn er grote open grasvelden met genoeg speelruimte voor kinderen in een rustige en kindvriendelijke wijk.


Indeling: entree, hal, meterkast, lichte woonkamer, royale keuken (met mogelijkheid tot open doorgang naar de woonkamer) voorzien van inbouwapparatuur, 2 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het heerlijke balkon, geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel meubel, toilet en een comfortabel ligbad.

Het appartement is grotendeels voorzien van dubbel glas. Nieuwe CV ketel (2018 eigendom) waarvan de leidingen grotendeels zijn weggewerkt. Een gezonde actieve VVE, in eigen beheer, met lage servicekosten. Deze kosten bedragen €91,91 per maand inclusief opstal- en glasverzekering.

Aanvaarding in overleg ook op korte termijn mogelijk.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De heeft een heerlijke ligging met makkelijke uitval naar snelwegen. Dichtbij het centrum dus je bent er zo met openbaar vervoer (hoek van de straat), fiets of auto. Er zijn zelfs mensen die tot twee keer toe terug zijn komen wonen omdat zij het miste om in het appartementencomplex te wonen en elders niet konden aarden ;) Ook voor de kinderen is het heerlijk op de grasvelden gelegen tussen de complexen, heerlijk spelen zonder last van de auto's te hebben, een basisschool om de hoek. Voor alle leeftijden een heerlijke plek. Lopend naar het centrum is goed te doen. Ik woon hier nu 14 jaar en heb dit regelmatig gedaan, met name als we weer eens geen taxi konden krijgen na het stappen hahah.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1960

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

195 m³

Woonoppervlakte

61 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Nieuwe CV ketel 2018

 

Nee

 

klopt allemaal als een bus

 

klopt als een bus

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's