Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze HOEKWONING aan de Dorpsstraat 1023 is een uitgelezen kans voor een kleine zelfstandige of een fanatieke hobbyïst! De woning heeft een flink erf, waarop een degelijke garage met berging en verdiepingsvloer is neergezet. De zijkant van het perceel is betegeld en kan dus worden gebruikt als oprit. Perfect om spullen te laden en de auto of bus (of allebei, kan gemakkelijk) op het eigen erf te hebben staan. Dat je vanaf hier binnen 8 minuten op zowel de A8 richting Amsterdam of de A9 richting Haarlem zit, is natuurlijk ook pré. Tijd is geld.

Bij deze woning vallen de grootste pluspunten niet direct in het oog. Nieuwe fundering, isolatiemaatregelen, jonge CV-ketel. Wat wel meteen in het oog springt, is het strakke schilderwerk en het schone metselwerk. De gevels zijn gereinigd en het voegwerk vernieuwd. De prioriteiten van de huidige bewoners liggen goed. Het verbeteren van de woning was voor hen niet puur een cosmetische zaak maar is hier vanaf de basis grondig aangepakt. Zoals gezegd is de fundering vervangen, maar ook de badkamer vernieuwd: deze ligt ruimte besparend in de aanbouw en is voorzien van een royale inloopdouche, luxe wastafelmeubel en het wandcloset.

Kijk ook eens naar beneden: het eiken lamelparket lééft, dat is het bijzondere van echt hout, en kleurt mee met de lichtinval. Even opschuren en lakken of in de was zetten, doet wonderen voor je interieur. Kijk daarna eens naar boven: twee royale slaapkamers met allebei vaste kasten. De dakkapellen zorgen voor flink veel lichtinval, door de dakconstructie zichtbaar te maken, houden de vertrekken hun authenticiteit. Want laten we niet vergeten, deze woning is meer dan een eeuw oud. Steeds aangepast en verbeterd maar de charme is bewaard gebleven!
De wasruimte is naar de berging achter de riante garage overgebracht. Hier zijn de aansluitingen voor wasmachine en -droger.

Indeling:
Begane grond: entree via royale voortuin, hal met meterkast. Doorzonwoonkamer met houten vloer, allesbrander met rookkanaal en schouw, open spiltrap, schuifdeur naar achtertuin. Open keuken met houten werkblad, keramische kookplaat, heteluchtoven, koelkast en vriezer. Geheel betegelde badkamer met wandcloset, inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekenradiator. Achterdeur naar betegelde en beschutte achtertuin op het zuidoosten met poort, toegang tot de garage en aparte toegang tot de wasruimte annex berging.

1e verdieping: overloop met vaste kast voor opstelling CV-installatie (2015). 2 Slaapkamers over de gehele breedte van het huis met vaste kasten (voorheen 3 slaapkamers).

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 76 m2;
- inhoud 247 m3;
- perceelgrootte 210 m2 eigen grond;
- geheel geïsoleerde garage met aangebouwde berging en water, afvoer en krachtstroom;
- fundering is vernieuwd, betonvloer gestort;
- goed onderhouden; buitenschilderwerk vernieuwd in 2017;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1913

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

247 m³

Woonoppervlakte

76 m²

Perceeloppervlakte

210 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's