Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 389.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een fantastische mooie plek in de wijk “Elsbroek” royale aan twee zijden uitgebouwde hoekwoning. Bouwjaar 1980. Gelegen op een grote kavel van 246m² eigen grond. Woonoppervlakte 150m², inhoud 445m³. De diepe mooi aangelegde achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft een vlonder aan het water. Vanuit de woonkamer en tuin is er een geweldig mooi en uniek uitzicht op het bekende “Heempark”.

Indeling: entree, lichte hal met garderobe, meterkast en toiletruimte, uitgebouwde woonkamer met eiken houten vloerdelen, trapkast en fantastische glazen pui aan de achterzijde met dubbele deuren en een enkele deur naar de tuin, deur naar grote uitgebouwde bijkeuken/werkruimte met een net wit keukenblok en deur naar buiten, open fraaie keuken in L-vorm met lichte in hoogglans uitgevoerde onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur.

1e Etage: overloop, grote ouderslaapkamer aan de achterzijde (voorheen 2 slaapkamers) met kastenwand, 2e ruime slaapkamer aan voorzijde met kleine vaste kast, lichte badkamer met dubbele wastafel in meubel, douchecabine, 2e toilet en bidet.

2e Etage: overloop, grote 3e slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde, wasruimte met Velux dakvenster, aansluiting wasapparatuur en opstelling cv combiketel, bergruimte.

Garantiewoning = Bouwtechnokeuring + Garantieverzekering
U en uw NVM aankoopmakelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

445 m³

Woonoppervlakte

150 m²

Perceeloppervlakte

246 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeerruimte

 

School op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's