Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat maakt de woning aan de Hendrik van Lunterenstraat 78 te IJsselstein zo bijzonder?

Je vraagt je dit bij elke woning wel af. Waarom is deze woning geschikt voor mij? We helpen je graag een eindje op weg om daarachter te komen.
Onderstaand hebben wij alvast de volgende informatie voor je klaargezet. Heb je zelf de brochure al gedownload voor alle benodigde informatie?

Om een goed beeld van de woning te krijgen willen wij je de woning graag 'live' laten ervaren, maar lees eerst eens rustig de onderstaande tekst door.

Deze eindwoning, is gebouwd in het jaar 1998 en is gelegen in de woonwijk 'Zenderpark'. Heel bijzonder is de ruimte die deze woning je biedt.
In totaal beschik je maar liefst over 4 slaapkamers, een badkamer en 147 m2 woonoppervlakte!
De woning is binnen bereik van alle voorzieningen gelegen, zoals park Hogebiezendijk, een groot grasveld aan de achterzijde waar de kinderen fijn en prettig kunnen spelen, diverse supermarkten (Plus, Albert Heijn en de Aldi), openbaar vervoer (bus en sneltram) en natuurlijk de gezellige historische binnenstad van IJsselstein.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, garderobe ruimte, toilet met fonteintje en toegang tot de berging. Vanuit de hal heb je toegang tot de ruime woonkamer met half open keuken.
De half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking met vloerverwarming.
Via de schuifpui is de achtertuin welke op het zuiden is gelegen te betreden.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping zijn via de ruime overloop een 2-tal slaapkamers bereikbaar. De slaapkamers zijn ongeveer 14 en 18 m2 groot. Aan de achterzijde van de woning heb je vanuit de slaapkamer toegang het dakterras (15 m2). Het dakterras is gelegen op het zuiden! Hier is het al vroeg in het jaar, tot laat in het jaar genieten van de zon. Ook behoort het tot de mogelijkheid om het dakterras te verbouwen tot slaapkamers om zo een nog groter woonoppervlakte te creëren. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een wastafel, doucheruimte en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Ruime overloop, 2-tal ruime slaapkamers van 16 en 19 m2 en berging met de aansluiting voor de wasmachine en droger, opstelplaats voor de CV-ketel en de mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
- Energielabel betreft een voorlopig energielabel B;
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming;
- Berging aan de voorzijde van de woning;
- Gelegen aan een groot grasveld, waar het heerlijk spelen is voor de kinderen;
- Mogelijkheid tot het creëren van een extra groot woonoppervlak;
- Diverse voorzieningen op loopafstand gelegen.

Hebben wij je interesse weten te wekken? Maak een afspraak en kom gewoon eens binnen kijken bij je nieuwe toekomstige [t]huis!

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

502 m³

Woonoppervlakte

147 m²

Perceeloppervlakte

113 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's