Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nette en ruime geschakelde eengezinswoning gesitueerd in de rustige, zeer geliefde woonwijk Kerk en Zanen met op loopafstand de belangrijkste faciliteiten!
In deze woning kunt u genieten van een ruime woonkamer, mooie en nette achtertuin, 3 slaapkamers op de eerste etage, grote zolderkamer met nog een vierde slaapkamer en royaal zonnig dakterras. Daarnaast is de woning keurig onderhouden en ziet er netjes uit!
Ook aan ruimte zult u in deze woning absoluut geen tekort hebben!

De omgeving:
De Polderpeil is een rustige, veilige straat met aan de achterzijde van de woning een autovrije omgeving met parkje en speeltuin. Woonwijk Kerk en Zanen is voor kinderen een paradijs met vele speeltuinen. Op 1 minuut lopen is er nog een grote speeltuin met voetbalveld en uiteraard niet te vergeten het Europapark met kabelbaan, skatebaan, voetbalveld en meer.
‘’Wij hebben hier altijd heerlijk gewoond en genoten van de gezelligheid. Er wonen hier namelijk veel jonge gezinnen, wat niet alleen voor de kinderen prettig is maar voor ons ook erg gezellig.’’
Tevens is themapark het Archeon op nabije afstand gelegen. Diverse scholen en winkelcentrum de Atlas zijn op ca. 15 minuten loopafstand. Het stadscentrum is binnen 10 minuten bereikbaar met een fiets. Zowel het station als de N11 zijn zeer dichtbij gelegen, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is. Het station is op ca. 12 minuten loopafstand.

Rondleiding door de woning:

Begane grond:
Nette voortuin met entree. Entreehal met meterkast, trapkast, het toilet, trapopgang en toegang naar de woonkamer.

Ruime woonkamer met lichte wanden, plavuizen vloer met vloerverwarming en convectorput. De glazen schuifpui zorgt voor veel lichtinval.

Open keuken gesitueerd aan de voorzijde van de woning.
De keuken is uitgerust met: houtlook werkblad, crème kastdeuren/ lades, gaskookplaat 4-pits, rvs-afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron. De mogelijkheid is aanwezig om een inbouwkoelkast te plaatsen.

Achtertuin:
Nette, fraai aangelegde achtertuin welke is gelegen op het noordoosten. Dankzij de geschakelde vorm van de woning en gunstige ligging is de tuin voorzien van genoeg privacy. De tuin is leuk bestraat en voorzien van veel mooie planten, bloemen en bomen. Achterin bevindt zich de berging. Een achterpoort van de tuin leidt naar een rustig autovrij parkje met een speeltuintje.

1e verdieping:
Nette etage met 3 slaapkamers en badkamer. De grootste slaapkamer is voorzien van een vaste inloopkast met schuifdeuren. De badkamer heeft lichte tegels, ligbad, douche, toilet en wastafel.

2e verdieping:
Tot slot is er een royale zolderetage. Op de voorzolder bevindt zich de CV ketel, wasmachine- droger aansluiting en een extra ruime bergruimte. Vanaf de voorzolder is er nog een kamer bereikbaar welke nu in gebruik is als kantoorruimte. Deze ruimte geeft toegang tot de vierde slaapkamer en het dakterras.
Heerlijk ruim dakterras gelegen op het zuidoosten waar u volop van de zon kunt genieten.

Bijzonderheden:
- Nette geschakelde woning, ruime woonkamer met open keuken en 4 slaapkamers;
- Fraaie, gunstig gelegen achtertuin met veel mooie planten en een berging ;
- Autovrije omgeving achter de woning waardoor kinderen veilig buiten kunnen spelen;
- Verschillende speeltuinen, skatebaan en sportspeeltuin in de directe omgeving;
- In de buurt van het Archeon, verschillende scholen, uitvalswegen en winkelcentrums;
- Ca. 10 minuten fietsen naar het gezellige stadscentrum van Alphen aan den Rijn

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

461 m³

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

129 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's