Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 150.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een mooie licht en speels appartement!

Deze maisonnette beschikt over 3 kamers en is alles behalve saai ingedeeld.

In 1995 is het complex bestaande uit de ondergelegen makelaardij en de betreffende maisonnette voorzien van een nieuwe fundering. Ook is er een nieuwe dakkapel geplaatst, waardoor meer ruimte op de verdieping is ontstaan.

De woning is op de begane grond toegankelijk via een gesloten entree. Hier treft u de aansluiting voor de wasmachine en de opstelling van de c.v.-combiketel (2011). De woonkamer met houtkachel bevindt zich op de 1e verdieping en is door de grote raampartijen mooi licht. De keuken bevindt zich separaat van de woonkamer. Tevens treft u op de verdieping de ruimte met toilet, douchegelegenheid en wastafel. Op de 2e verdieping treft u twee slaapkamers.

De locatie, Plein 13 ligt aan de Wandelweg, is de centrale kern van Wormerveer met het NS-station op loopafstand. Middels dit station bereik je in nog geen 10 minuten het centrum van Zaandam en binnen 25 minuten het centrum van Amsterdam. Mocht je over een auto beschikken, dan parkeer je niet alleen gratis maar rij je ook nog eens binnen 5 minuten op de A8 en de A10 richting Amsterdam of Alkmaar. Restaurantjes, winkels en gezelligheid zijn te vinden langs de Zaanweg (Zaanbocht) en ook de Marktstraat en het Marktplein zijn op 5 minuten afstand te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je naar de Dekamarkt die om de hoek ligt.

Indeling:
Begane grond: entree/hal met aansluiting wasmachine en opstelling combiketel.

1e verdieping: overloop, ruimte met toilet, douchegelegenheid en wastafel, gesloten keuken met gaskookplaat en afzuigkap, woonkamer met houtkachel.

2e verdieping: overloop, 2 slaapkamers (beide v.v. dakkapel).

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 58 m2;
- inhoud 150 m3;
- geen servicekosten;
- de kosten voor de opstalverzekering worden gedeeld;
- voldoende parkeergelegenheid;
- oplevering in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1906-1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

150 m³

Woonoppervlakte

58 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Uitzicht

 

Gezellige buurt

 

Centraal

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's