Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 428.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan het water gelegen, unieke 2-onder-1-kap woning in Dragonder-Oost! Op een schitterende, populaire woonlocatie gelegen ROYALE WATERWONING voorzien van een lichte woonkamer met aansluitend een groot buitenterras (zuiden), complete inbouwkeuken, fraaie sanitaire voorzieningen, 4 mooie slaapkamers, extra zolderberging, riante zijtuin, grote berging en dubbele carport. Verder is deze bijzondere woning gelegen aan een zeer rustig hofje van een verkeersluwe, doodlopende straat. Woonoppervlakte: ca. 140m2. Inhoud woning: ca. 465m3. Grondoppervlakte: 238m2. Bouwjaar: ca. 2004.

Indeling
Ruime entreehal voorzien van meterkast, trapopgang, trapkast en mooie toiletruimte (kleur: witte resp. antracietkleurige wandtegels met decorrand & licht grijze vloertegels) met wandcloset en fonteintje. Riante, lichte woonkamer voorzien van een schitterend, groen uitzicht, aluminium schuifpui naar het terras, convectorput en tuindeur. Royaal buitenterras met een houtenvlonder en elektrische buitenzonwering. Gedeeltelijk open keuken voorzien van complete, L-vormige inbouwkeuken met extra kastenblok (kleur: donkergrijs & houtstructuur kunststof aanrechtblad), uitgerust met een koelkast, 3 vriesladen, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, elektrische heteluchtoven, magnetron, carrouselkast, 1¼ spoelbak en vaatwasser. Verder is de begane grond hoofdzakelijk voorzien van een kersenstructuur laminaatvloer en sauswerk wanden.

1e Verdieping
Overloop met grote inloopkast. Fraaie, complete badkamer (kleur: witte resp. antracietkleurige wandtegels met decorrand & licht grijze vloertegels) voorzien van meubel met dubbele wastafel, extra wandmeubel, douchecabine, wandcloset en ligbad. Royale slaapkamer I. Slaapkamer II voorzien van elektrisch rolluik. Slaapkamer III met vlizotrap naar zolderberging. Slaapkamer IV. Praktische inpandige berging voorzien van wasmachineaansluiting, WTW-installatie en HR-cv-combiketel (merk: Agpo Ferroli / type: Econpact). Verder is deze verdieping voorzien van sauswerk wanden.

2e Verdieping
Ruime zolderberging (gemiddelde hoogte: ca. 1,16 meter); bereikbaar middels een vlizotrap vanaf slaapkamer III.

Algemeen
Deze schitterende, stijlvolle woning is voorzien van een grote zijtuin met een aantal zonneterrassen, beplanting, gazon, kunstgras, trampoline en verlaagd gelegen terras aan het water. Verder heeft men aan de voorzijde van de woning de beschikking over een dubbele carport en een uitgebouwde houten berging.

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 54m2
Buitenterras: ca. 14m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 14m2
Slaapkamer II: ca. 11m2
Slaapkamer III: ca. 10m2
Slaapkamer IV: ca. 9m2
Badkamer: ca. 8m2
Inpandige berging: ca. 4m2
Inloopkast: ca. 2m2

2e Verdieping
Zolderberging: ca. 10m2 (vloeroppervlakte)

Algemeen
Carport: ca. 17m2
Berging: ca. 15m2

Omgeving
In de zeer gewilde woonwijk Dragonder-Oost ligt deze bijzondere waterwoning. De rustige, kindvriendelijke ligging maakt het plezierig om hier te wonen. Verder is het prettig dat op korte afstand van deze woning een aantal basisscholen, diverse sportaccommodaties, buurtwinkelcentrum Aller Erf, het winkelcentrum en de uitvalswegen richting de autosnelwegen A12 en A30 liggen. Tot slot bevinden zich nabij de woning ruim voldoende, openbare parkeermogelijkheden en diverse kinderspeelgelegenheden.

Kortom, een bijzondere, stijlvolle waterwoning met grote berging en dubbele carport!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“fraai gelegen aan een sloot waar in de winter perfect op geschaatst kan worden en in de zomer is het leuk varen met een opblaasbootje.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

465 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

238 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Zijtuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

92 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

dichtbij voorzieningen zoals winkels en scholen

 

ligging aan een doodlopende straat

 

ligging in hof welke gedeeld wordt met 1 stel buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's