Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

WONEN AAN HET WATER

Dit heerlijk lichte 3-kamer HOEK-appartement (maisonnette) met een zonnig terras (ca 12m2) en uitzicht op het water ligt in een kleinschalig appartementengebouw in de Stadstuin van de wijk Nieuwland. De veel privacy biedende woning ligt op de eerste en tweede ( tevens bovenste verdieping). In de parkeerkelder is een eigen parkeerplaats en een berging. De centrale entree met lift en trapopgang ziet er representatief uit. Op geringe afstand liggen het winkelcentrum en diverse voorzieningen. Het stadscentrum van Amersfoort ligt op circa 10 minuten afstand. Er is goed openbaar vervoer en de uitvalswegen (A1 en A28) liggen op korte afstand.

De indeling:

U komt de woning binnen op de tweede verdieping. Hier is een ruime en lichte hal met de toiletruimte, de meterkast, de trap naar de slaapverdieping en de toegangen naar de woonkamer. Deze royale en fantastisch lichte leefruimte bestaat uit een zitgedeelte met vrij uitzicht en een schuifpui naar het terras. Vervolgens komt u in de open keuken welke is uitgerust met twee wandopstellingen voorzien van veel laderuimte, werkbladen van Belgisch hardsteen en diverse inbouwapparaten waaronder de koelkast, magnetron, vaatwasser en de Boretti -oven met een 6-pits kookplaat. Aansluitend aan de keuken is het woonkeuken gedeelte met deuren naar de hal en naar buiten. De gehele verdieping is uitgerust met een lamellenparketvloer. Deze is in 2017 volledig geschuurd en opnieuw in de was gezet.

Op de onderliggende eerste verdieping, bereikbaar via de trap in de hal, zijn twee slaapkamers voorzien van grote raampartijen en lamellenparketvloeren. Verder is er een grote bergruimte met onder andere de wasmachine- aansluiting en de CV-ketel (2014) en ten slotte is er de sfeervolle badkamer welke is voorzien van een ligbad, douchecabine, een wastafel en een toilet.

Kortom een heerlijk ruime, lichte en privacy biedende woning op een prettige locatie in de wijk.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

365 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's