Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 475.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bijzonder sfeervol herenhuis, gelegen aan het water op een leuke, kindvriendelijke, locatie nabij het Maximapark. Een royale living, unieke hoge plafonds in woonkamer en slaapkamers, een luxe keuken, vier ruim bemeten slaapkamers, een zonneterras aan het water én een parkeerplaats op eigen terrein. Dit zijn nog maar een paar eigenschappen van de woning gelegen aan de Paul Citroenstraat 10 te UTRECHT! Binnen kijken? Zeker doen!

OMGEVING:
De woning is gelegen in Waterwijk, een deel van de wijk 't Zand in Leidsche Rijn. Deze wijk kenmerkt zich door de diversiteit aan bebouwing en het kindvriendelijke karakter en de uitstekende ligging nabij allerhande voorzieningen: loopafstand van Station Terwijde en Winkelcentrum Terwijde voorts nabij de winkels in "The Wall", diverse sportfaciliteiten (Sportpark De Paperclip, zwembad Fletiomare, etc.) en natuurlijk het strand bij de Haarrijnseplas. Verder is het pas geopende Leidsche Rijn Centrum op nog geen 10 fietsminuten afstand gelegen. Toch liever met de auto? Geen probleem, zowel de A2 als A12 zijn op enkele autominuten gelegen.

INDELING:
Begane grond:
Entree voorzien van toiletruimte met wandcloset en fontein, trapopgang naar de eerste verdieping, provisieruimte en de toegang tot de living.
Aan de voorzijde treft u de luxe en zeer ruim bemeten keuken met openslaande deuren naar de tuin en een prettige lichtinval. De keuken is voorzien van Miele apparatuur, hierbij moet u denken aan een keramische kookplaat, warmhoudlade, stoomoven, bakoven, combimagnetron, afzuigschouw, koelkast, vriezer, vaatwasmachine en zeer veel berg- en werkruimte.

In het verlengde van de keuken is de eetkamer gelegen. Hier kunt u met gemak een grote eettafel plaatsen om heerlijk te dineren met familie of vrienden. Vanuit de eetkamer bereikt u via de openslaande deuren de zij-tuin. In deze zij-tuin kunt u zowel in de middag als in de avond genieten van de zon.

Vanuit de eetkamer komt u in de gezellige (split-level) living met openslaande deuren naar het terras aan WATER gelegen aan de achterzijde van de woning. Hier kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie in de ochtendzon.

Uiteraard beschikt dit object over voldoende bergruimte. Aan de voorzijde van de woning treft u de eigen parkeerplaats met aangrenzend de berging.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop bereikt u een tweetal slaapkamers en de luxe badkamer die voorzien is van een ligbad met jets, inloopdouche en een wastafelmeubel. Op de overloop vindt u een separaat geplaatst toilet met fontein en een ruimte voor de wasmachine/droger.

Tweede verdieping:
Overloop met aangrenzend wederom 2 ruime slaapkamers.

BIJZONDERHEDEN
* Bouwjaar 2007.
* Eeuwigdurend afgekochte erfpacht.
* De woning is volledig geïsoleerd.
* De woonkamer is voorzien van een split-level zithoek en eetkamer.
* 4 royale slaapkamers, luxe badkamer en keuken.
* Alle openslaande ramen zijn voorzien van op maat gemaakte horren.
* Zowel de ruime slaapkamer op de eerste verdieping als op de tweede verdieping zijn voorzien van grote inbouwkasten.
* De oplevering is in overleg doch niet eerder dan 01-01-2019.

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben dit huis 11 jaar geleden gekocht vanaf tekening met alleen een weiland als referentie. Dit weiland is uitgegroeid tot een erg leuke wijk en we hebben genoten van het huis. Van de ochtendzon op de vlonder boven het water, tot de zolder om te studeren. De prachtige keuken met aansluiting op de tuin maken het heerlijk om binnen buiten met elkaar te verbinden.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

588 m³

Woonoppervlakte

143 m²

Perceeloppervlakte

179 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

39 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Prachtige vlonder

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's