Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zevenhoven, Wederik 4

Goed afgewerkte eengezinswoning (2013) in een kindvriendelijke woonwijk

• De woning is keurig afgewerkt en zo te betrekken
• 2 ruime slaapkamers en een bergzolder
• Woonkamer van maar liefst ca. 11 meter diep
• Moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
• Zeer centraal gelegen in het Groene Hart van de randstad tussen de uitgestrekte weilanden

Deze ruime eengezinswoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk met veel parkeergelegenheid. Zevenhoven ligt zeer centraal in het Groene Hart van de randstad tussen de uitgestrekte weilanden. Grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag zijn met ca. 30-35 minuten te bereiken. In en om Zevenhoven is het zeer goed recreëren, er zijn in de omgeving veel fietspaden en in de directe omgeving vindt u de Nieuwkoopse plassen, de Langeraarse Plassen en een 27-holes golfbaan.

Begane grond
Via de ruime hal bereikt u de toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegangsdeur naar de woonkamer. De woonkamer is zeer ruim van afmeting, maar liefst ca. 11 meter lang! Ondanks de lengte van de woonkamer heeft deze, door de grote raampartijen aan de achterzijde, een prettige lichtinval. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. Hier treft u een moderne hoekkeuken uitgevoerd in hoogglans wit met alle benodigde inbouwapparatuur zoals een koelkast, 4-pits kookplaat, afzuigkap, combi oven en een vaatwasmachine. De woonkamer en keuken zijn afgewerkt met een keurige laminaat vloer en strak stucwerk.

Eerste verdieping
Via de overloop betreedt u de twee slaapkamers, de bergruimte met de opstelplaats van de CV-ketel en het warmte terug win systeem en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 15 m2 (gemeten vanaf 1,50 meter hoogte) en beschikt over een dakkapel met draai/kiep ramen. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 11 m2 (gemeten vanaf 1,50 meter hoogte) en beschikt over twee dakramen. De badkamer is gesitueerd in het midden van de woning en is uitgevoerd in een grijs/witte kleurstelling en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, tweede hangend toilet en de wasmachine aansluiting.

Tweede verdieping
Door middel van een vlizotrap bereikt u de flinke bergzolder.

Zoekt u een woning waarbij u alleen nog uw spullen hoeft uit te pakken? Zoek niet langer en maak snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Voorbeeld anekdote: “Wij hebben 5 jaar lang genoten van de Wederik 4, Zevenhoven maar nu hebben wij de kans om vrijstaand te gaan wonen naast onze (schoon)ouders, daarom hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de achtertuin en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer heerlijk kunnen genieten!””

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2013

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

310 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

112 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige wijk

 

jaarlijkse buurt BBQ

 

winkels in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's