Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uiterst verzorgd hoekappartement (100 m2) op 2e etage met heerlijk balkon op het zuiden!

Wil je wonen met alle comfort van een appartement, een prachtig uitzicht hebben en voldoende parkeergelegenheid? Dan is dit appartement echt wat voor jou.

De woonkamer is zeer licht (door de hoekligging van het appartement) en heeft toegang tot het heerlijke balkon gelegen op het zuiden. Op de vloer ligt een keurige laminaatvloer. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (gasfornuis, afzuigsysteem, oven, vaatwasser, koelkast) en deze grenst aan de heerlijke eetkamer. Aan de voorzijde zijn er twee riante slaapkamers en één kleinere kamer. Tevens is de kleinere kamer open te breken om de grote slaapkamer de veranderen in een ruimere kamer waardoor er 1 grote kamer wordt gecreëerd!

Indeling:
Hal/entree, twee slaapkamers, garderobekast, tweede slaapkamer met 2 inbouwkasten, badkamer met bad, wastafel, wasmachineaansluiting, toilet met fontein, open keuken met inbouwapparatuur (4-pits fornuis, oven, motorloze wasemkap, vaatwasser, koelkast), eetkamer, woonkamer toegang tot balkon op het zuiden. Tevens is er een aparte berging in de onderbouw.

De Jisperveldstraat is een zeer net complex met een zeer goede VVE. Tevens zijn uitvalswegen nabij en ook het winkelcentrum “Boven ’t IJ” op loopafstand. Kortom een ideaal appartement op een ideale locatie!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968
- Woonoppervlakte 100 m2
- Servicekosten € 290 per maand (incl. € 140 aan voorschot stookkosten)
- De stookkosten zijn afhankelijk van je eigen verbruik
- Erfpachtcanon € 150,11 per jaar (vast tot 07-01-2039)
- Ruim balkon op het zuiden
- Berging in de onderbouw
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

307 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Top locatie!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's