Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

 

 

€ 198.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gunstig gelegen en goed onderhouden woonhuis in de jonge en kindvriendelijke wijk Het Woudhuis. Voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein aanwezig. Prettige diepe achtertuin van ca.11 meter met houten berging en achterom.

De woning is netjes afgewerkt, goed onderhouden en is optimaal geïsoleerd t.w. dak-, muur-en vloerisolatie, als mede volledige isolerende beglazing en een HR cv-combiketel uit 2017.

Indeling: hal/entree, toilet met fonteintje, tuingerichte woonkamer voorzien van laminaatvloer, deur naar de tuin en trapkast, half open keuken aan de voorzijde van het huis v.v. inbouwapparatuur en ruimte voor een eettafel tevens een deur naar de voortuin met extra zonneterras.

1e verdieping: overloop met bergkasten, c.v-/wasruimte, drie ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer voorzien van bad/douche combinatie, toilet en wastafel.

Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een heerlijk extra zonneterras.
Op korte afstand van winkelcentrum Het Fort, station Osseveld, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen van/naar het centrum en de snelweg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben 13 jaar lang genoten van Het Kasteel 47 in Apeldoorn en nu de kinderen groter worden zijn we op zoek naar meer ruimte daarom hebben wij besloten ons huis te verlaten. We zullen de wijk missen waar de kinderen zoveel speelplezier hebben gehad en het fijne contact met de buren. In de grote achtertuin kun je lekker in het zonnetje genieten of een schaduwplek kiezen als het te warm is. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen bbqen. Wij naborrelen en kinderen lekker aan het spelen in de speeltuin"”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1996

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

250 m³

Woonoppervlakte

74 m²

Perceeloppervlakte

131 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Zonnige tuin

 

Licht huis met heerlijke tuin. Onze kinderen spelen veel buiten in de wijk al jaren. Fijne buren in de straat. Geen hangjongeren gelukkig.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: