Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een goed onderhouden jaren ’30 benedenwoning met veel sfeer, ruimte en licht op korte afstand van het Julianapark? Dan is deze benedenwoning met slaaptoren en tuin op het zuidwesten in de gezellige wijk Zuilen wellicht jouw droomhuis!

Doordat de eigenaren in de afgelopen jaren veel aandacht aan de woning hebben besteed is er een modern geheel ontstaan en kan men het zonder noemenswaardige aanpassingen betrekken. Zo zijn onder andere de keuken vernieuwd en vergroot (2017), plafonds en wanden gladgestuct (2015) en de c.v. ketel vervangen (2013) en is het schilderwerk aan buitenzijde recent (voor 2016 en achter 2017) uitgevoerd.

OMGEVING

De woning ligt in een rustige straat met vrij parkeren voor de deur. In de nabije omgeving bevinden zich voldoende winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer verbinding. Liever een dagje naar de binnenstad? Geen probleem, binnen 10 fietsminuten sta je midden in de gezellige binnenstad van Utrecht. Indien je even een boekje wilt lezen in het park dan ligt het Julianapark op steenworp afstand!

INDELING

Entree, gang met meterkast, toilet, open keuken in het verlengde van de gang voorzien van inbouwapparatuur, kleine gang naar de tuin met toegang tot de badkamer met douche en wastafel. Prettige, ruime woon- eetkamer kamer met lamelparketvloer, openslaande deuren naar de eerste slaapkamer welke grenst aan de tuin. Hier meer dan voldoende kastruimte. Prettige stadstuin op het zuidwesten met vrijstaande stenen schuur welke is geïsoleerd. Hier bevinden zich ook de opstelplaats voor wasmachine en droger. Vanuit de gang komt u via de trap op de 1e verdieping met een tweede slaapkamer en bergruimte boven de trap.

TUIN
De besloten achtertuin is op het zuiden gelegen en biedt veel privacy. Berging in de tuin.

BIJZONDERHEDEN
- Leuke ligging, in een rustige straat waar je vrij kunt parkeren;
- De afgelopen jaren zijn een groot aantal werkzaamheden verricht (o.a. keuken, wand- en plafondafwerking (stucwerk en plafondisolatie in woonkamer en hal, c.v. gas)
- de woning is voorzien van dubbele beglazing en deels voorzetramen;
- Actieve VVE bestaande uit het gehele blok van 6 beneden- en 6 bovenwoningen en een hoekhuis, de servicekosten
€ 45,- per maand, inschrijving bij KvK, gezamenlijke opstalverzekering, reserveringen voor onderhoud;
- Oppervlaktematen conform NEN2580
- Oplevering in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Met pijn in ons hart verlaten wij ons fijne huis in een gezellige buurt. Door gezinsuitbreiding wordt het helaas te klein voor ons. Niet alleen ons huis, maar ook de gezellige borrels een bbq’s met de buren zullen we ontzettend missen. De besloten, zonnige tuin is onze tweede woonkamer geworden. Al vroeg in het jaar is het hier heerlijk toeven, weinig wind en de hele dag zon!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1931

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

235 m³

Woonoppervlakte

63 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

30 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Karakteristieke glas-in-lood ramen

 

De mooiste en groenste straat van Zuilen

 

Veel werk gestoken in renovatie van het huis (muren en plafond glad laten stuken, nieuwe keuken en vloer in de gang, schilderwerk buiten recent gedaan)

 

Leuke horeca op de hoek van de straat (De Kleine Baron)

 

Het mooie Julianapark op 5 min lopen

 

Buslijn 3, 5 en 27 aan het eind van de straat, station Zuilen op 5 min fietsen

 

Veel parkeergelegenheid voor de deur (gratis!)

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's