Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 209.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Leuke, vooroorlogse eengezinswoning met 4 slaapkamers en achtertuin met berging. De woning is gunstig gelegen in het populaire stadsdeel Strijp, in de wijk ‘t Ven, nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, winkels, St. Trudoplein, Strijp-S, restaurants, kinderopvang en uitvalswegen.

BEGANE GROND:
Entree/hal met tegelvloer, stucwerk wanden, kelderkast voor de benodigde opbergruimte. Meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars). Toilet met tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden, fonteintje. Doorzon woonkamer met laminaatvloer en stucwerk wanden. Open keuken (2007) in L-vorm voorzien van koelkast, vriezer, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven en voldoende opbergruimte. Toegangsdeur naar achtertuin.

1E VERDIEPING:
Overloop met tapijt. Ouderslaapkamer 1 aan achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 aan voorzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 3 aan voorzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Badkamer met tegelvloer en geheel betegelde wanden. Ingericht met een ligbad, separate douche, wastafel in meubel met spots, toilet en designradiator.

2E VERDIEPING:
Voorzolder met tapijtvloer en Velux dakraam. Opstelling cv-combiketel (Vaillant HR, bouwjaar 2004) en wasmachine-aansluiting. Slaapkamer 4 met tapijt en dakkapel aan achterzijde.

ALGEMEEN:
- Leuke, vooroorlogse eengezinswoning met 4 slaapkamers en achtertuin met berging.
- Gunstig gelegen in het populaire Strijp, nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, winkels, St. Trudoplein, Strijp-S, restaurants, kinderopvang en uitvalswegen.
- De keuken is in 2007 vervangen.
- De achtergevel is in 2014 opnieuw gevoegd.
- Dakgoot is in 2015 vervangen.
- Woonoppervlakte 112 m².
- Inhoud 391 m³.
- Perceeloppervlakte 108 m².
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1937

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

391 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

108 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

50 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Goede verbinding

 

Leuke buurt

 

Vlakbij bijna alles

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's