Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op slechts 10 minuten fietsen van het stadscentrum van Utrecht ligt de brede en lommerrijke Burgemeester van Tuyllkade in de populaire wijk Zuilen. Aan het begin van deze laan mogen wij op nummer 16 Bis een prachtige en sfeervolle jaren ’30 bovenwoning aanbieden.
De woning heeft 4 ruime kamers verdeeld over 3 verdiepingen en biedt meer ruimte dan de gemiddelde bovenwoning. Door het plaatsen van een dakkapel op de zolderverdieping is er zelfs nog een extra 5ekamer te realiseren.

De woning beschikt over karakteristieke jaren ’30 elementen zoals glas-in-loodramen, paneeldeuren en authentieke tegeltjes. Daarnaast wordt de woning gekenmerkt door veel lichtinval en op het balkon op het zuidwesten kun je vrijwel de hele dag (van 11.00 tot 20.00 uur) genieten van de zon.

Ligging
De wijk “Zuilen” ligt in Noordwest Utrecht, dichtbij uitvalsweg A2 met makkelijke verbinding naar de A12 en A27. Verder ben je binnen 10 minuten in het centrum met de fiets of bus. Zuilen is een gezellige wijk met de Burgemeester van Tuyllkade als groen middelpunt. Voor de deur kun je gratis parkeren en in de directe omgeving vind je het Rokade winkelcentrum, supermarkten, winkels, diverse restaurants en natuurlijk het mooie Julianapark waar je heerlijk kunt relaxen maar waar ook door en voor de buurt veel sportieve en culturele activiteiten worden georganiseerd.

Begane grond
Entree, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Ruime hal met garderobe en modern toilet, sfeervolle en lichte woonkamer over de breedte van de woning met glas-in-loodramen en fraaie houten vloer (over de hele etage). Een moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken toegang tot het zonnige balkon (ZW) over de gehele breedte van de woning met buitenkast. Aan de achterzijde is nog een ruime kamer met inbouwkast die nu in gebruik is als werkkamer maar die ook dienst kan doen als eet- of slaapkamer. Vanuit deze kamer heb je via openslaande deuren eveneens toegang tot het balkon van de woning, waar je heerlijk kunt zitten.

Tweede verdieping
Overloop met vaste ruime berging waarin de c.v.-ketel geplaatst is en waar de opstelplaats voor de wasmachine en de droger zich bevinden. Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde van de woning welke beiden beschikken over een vaste kast. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime badkamer welke is voorzien van een toilet, een ligbad, een aparte douchecabine en wastafel. Deze woonlaag heeft een mooie, goed onderhouden lamelparketvloer en authentieke jaren ’30 deuren.

Derde verdieping
Een vaste trap naar de grote bergzolder die eenvoudig te veranderen is in een 4e slaapkamer. Door het plaatsen van een dakkapel is hier een groot aantal vierkante meters woonoppervlakte toe voegen.

De woning is met zorg onderhouden en bewoond en kan zo betrokken worden.

Bijzonderheden:
- Goed gelegen bovenwoning met authentieke details
- Volledig gerenoveerd, inclusief extra stroomgroep, leidinggoten en extra stroompunten in alle vertrekken
- Woonkamer over volle breedte van de woning met fantastische lichtinval
- Volledig voorzien van dubbele beglazing en spouwmuurisolatie
- Mogelijkheid voor een 4e slaapkamer op de zolderverdieping
- De woning maakt deel uit van een vereniging van 12 woningen
- Vereniging van eigenaren is actief en financieel gezond
- De servicekosten bedragen ca. € 75,- per maand
- Verwarming en warm water middels c.v.-gas
- Oppervlaktematen conform NEN2580
- Oplevering in overleg, indicatie november / december 2018.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De lente komt eraan als de ijssalon zijn deuren weer opent. Heerlijk ontspannen of sporten in het mooie groene Julianapark. Op het balkon bijkletsen met de buren of samen genieten van een drankje.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1926

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

385 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Gezellige buurt

 

Winkels om de hoek

 

Zonnig balkon

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's