Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit fraaie woonhuis is gebouwd in 2008 en beschikt o.a. over 4 SLAAPKAMERS, een DAKKAPEL, een eigen privé PARKEERPLAATS, een DIEPE ACHTERTUIN op het noord-WESTEN, een moderne keuken en is gelegen op een toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn.

De woning ligt aan de Crouweldijk - een autoluwe fietsboulevard - in een groene en jonge woonwijk ’t Zand te Utrecht Leidsche Rijn. Om de hoek op circa 250 meter lopen tref je het Maximapark! Daarnaast zijn alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving te vinden: winkelcentrum en treinstation Terwijde (binnen 5 minuten ben je met de trein op Utrecht Centraal /Hoog Catharijne), maar ook diverse sportfaciliteiten zoals Sportpark “De Paperclip, Fletiomare, VV De Meern en onderwijsvoorzieningen, openbaar vervoer, de snelwegen A2 en A12, het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, en natuurlijk de historische binnenstad Utrecht zijn binnen no-time bereikbaar.

Indeling begane grond:
Entree, hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang en trapkast, toegangsdeur naar het woongedeelte en de keuken. De moderne open keuken is gesitueerd aan de voorzijde en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, combi oven-magnetron, afzuigkap. De tuingerichte living heeft veel lichtinval door de vele ramen in de achterpui.

De diepe en verzorgde achtertuin ligt op het zonnige noord-westen en is ingericht met een hardhouten vlonder, terrastegels en groene borders. Ook tref je hier een houten tuinschuur en de achterom met toegang naar het gezamenlijk binnenterrein waar ook de privé parkeerplaats zich bevindt.

Eerste verdieping:
Overloop, toegang tot de drie volwaardige slaapkamers waarvan de master bedroom aan de voorzijde over de volledige breedte van de woning. De badkamer is uitgerust met een tweede toilet, douchehoek en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Open tweede verdipeing, te gebruiken als vierde slaapkamer/werkkamer/hobbykamer aan de achterzijde is deze ruimte uitgebreid middels een dakkapel. Daarnaast een separate wasruimte, met plek voor de wasmachine, droger, opslag en de mechanische ventilatie box.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlak ca. 118 m2;
- Inhoud ca. 422 m3;
- Eigen parkeerplaats;
- Bijdrage mandelig binnenterrein (parkeren) ca € 13,-- per maand;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht (AV1989);
- Oplevering en sleuteloverdracht in overleg.

Interesse? Je bent van harte welkom voor een bezichtiging samen met je NVM aankoopmakelaar!

Bel ons via 030-6776000 of e-mail naar info@beumer.nl om een bezichtigingsafspraak in te plannen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

422 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

108 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

47 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's