Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 345.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de rustige en groene Meentweg komt deze HOEKwoning met vrijstaande GARAGE binnenkort vrij! Gelegen op een zeer ROYAAL PERCEEL van maar liefst 540 m2 eigen grond!

- Rustige en groen woonlocatie
- Diepe achtertuin van ca. 350 m2!
- Vrijstaande stenen garage
- 4 slaapkamers
- Diverse uitbreidingsmogelijkheden
- Zeer riant perceel en diepe achtertuin
- Volledig v.v. kunststof kozijnen
- Dakkapel
- Doorzonwoonkamer met dubbele tuindeuren

Locatie en woonomgeving:
De Meentweg ligt op steenworp afstand van het Meentpark en het Mauritspark. In de directe omgeving treft u o.a. openbaar vervoer, winkelcentra, scholen en kinderdagverblijven, diverse sportclubs en horeca gelegenheden. Daarnaast zijn de snelwegen A12/A2/A27/A28 richting steden als Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Amersfoort goed en snel te bereiken.

Indeling begane grond:
Entree, hal met provisiekast en toiletruimte, trapopgang, toegangsdeur naar de woonkamer en de gesloten keuken. De "doorzon" woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van dubbele tuindeuren naar de achtertuin, een extra hoekraam en een open haard. De dichte keuken is eenvoudig maar kent diverse uitbreidingsmogelijkheden in combinatie met de living. Via de keuken en/of living bereik je de zeer royale achtertuin gelegen aan het water.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie volwaardige slaapkamers (waarvan twee voorzien van inbouwkast) en de neutrale badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, tweede toilet en douche.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping treft u de ruime voorzolder met opbergruimte en plek voor de CV combi ketel. Daarnaast op deze woonlaag de vierde slaapkamer voorzien van een dakkapel aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar omstreeks 1960;
- Woonoppervlakte ca. 120 m2 ;
- Perceeloppervlakte 540 m2 (eigendom);
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Begane grondvloer is geïsoleerd;
- Vrijstaande stenen garage;
- Diepe oprit met meerdere parkeerplaatsen;
- Royale achtertuin van ca. 350 m2 op het zuidoosten;
- Doorzon woonkamer met open haard en dubbele tuindeuren;
- 4 slaapkamers;
- Woning behoeft modernisering;
- Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Kom gerust eens kijken samen met uw NVM-aankoopmakelaar!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Mijn ouders hebben hier vanaf het bouwjaar (1960) tot volle tevredenheid gewoond, mede dankzij de uitstekende ligging en het vrije uitzicht aan de achterkant. Jarenlang lagen hier weilanden, maar gelukkig bracht de inrichting van het stadsdeel Leidsche Rijn eerder verbetering dan verslechtering, doordat er achter de Meentweg een fraai park werd aangelegd. Deze plek is hierdoor alleen maar mooier geworden, vind ik. Mijn vader, liefhebber van zijn tuin en de hier levende vogels, wilde dan ook in het huis blijven wonen tot aan het eind. Wel moest hij de tuin onderhoudsvriendelijk maken toen hij er zelf niet meer voor kon zorgen. De laatste jaren werd wat ervan overbleef periodiek verzorgd door een hoveniersbedrijf uit Harmelen. In de loop van de jaren heeft mijn vader bepaalde onderdelen van het huis gemoderniseerd en daarbij geen kosten gespaard (vloer beneden, plafond, kozijnwerk).”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1960

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

404 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

540 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

350 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

De ligging is zeker één van de aantrekkelijke kanten van dit huis: aan de brede, lommerrijke Meentweg. Het huis ligt op een zeer groot eigen perceel (mijn ouders hadden een bloementuin en achter de brandgang een moestijn) met alle mogelijkheden voor eigen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's