Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 549.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden, royale twee-onder-een-kapwoning (ca. 160m² woonoppervlakte) met aangebouwde stenen garage, 5 slaapkamers, luxe Siematic keuken, royale achtertuin op het zonnige zuidwesten, een parkeerplaats op eigen terrein en zonnepanelen. Dit zijn maar een paar unieke eigenschappen van de woning gelegen aan de Luwte 26 te De Meern.

Kenmerkend voor dit type woning is de praktische indeling, de ruime kavel en de royale hoeveelheid woonoppervlakte. De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke woonwijk ‘Het Weer’, in de onmiddellijke nabijheid van het veelzijdige Maximapark, nabij scholen, speelvoorzieningen, het dorpscentrum van De Meern, de winkelcentra Mereveldplein en Vleuterweide, diverse sportfaciliteiten (zwembad ‘Fletiomare’, Sportcentrum Oudenrijn, etc.), openbaar vervoeraansluitingen en de uitvalswegen naar A2 en A12.

De woning in detail:
Voortuin met afzonderlijke parkeerplaats op eigen terrein.

Entree, hal, meterkast voorzien van o.a. 8 groepen, garderobe, toilet met fontein, trapopgang naar de eerste verdieping en deur naar de woonkamer. De royale, lichte woonkamer biedt diverse mogelijkheden voor inrichting van een eet- en zithoek(en). Aan de achterzijde heeft u een fraai uitzicht op de tuin, die middels een grote schuifpui bereikbaar is. De woonkamer beschikt over een praktische trapkast en een doorgang naar de half open keuken. De gehele begane grond is voorzien van spuitwerk wandafwerking en een massief licht-eiken parketvloer.

De Siematic keuken – in hoekopstelling – is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, oven (allen van Siemens) en een Quooker.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot een aparte bijkeuken met wasmachine aansluiting en deur naar de garage. De garage is voorzien van elektra, vliering en zijdeur.

Vanuit de keuken is eveneens de achtertuin bereikbaar. De tuin is mooi aangelegd, beschikt over veel privacy en is gelegen op het zuidwesten. Verder is deze tuin voorzien van een buitenkraan, sierbestrating, bloemborders en een achterom.

1e Verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 4 slaapkamers en trapopgang naar de tweede verdieping. Aan de voorzijde vindt u de ouderslaapkamer met een trapkast en een grote inbouwkast. Daarnaast ligt een tweede slaapkamer met grote raampartij. Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers gesitueerd met fraai uitzicht op de tuin. De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een groot ligbad, tweede toilet, inloopdouche, designradiator en een dubbele wastafel. Er ligt een lichte laminaatvloer op deze verdieping.

2e Verdieping:
Op deze verdieping vindt u een 5e slaapkamer, met dakkapel aan achterzijde, en een voorzolder met groot Velux dakraam (inclusief verduisteringsgordijn). Het is mogelijk op deze verdieping een 6e slaapkamer en/of extra badkamer te realiseren.
Behalve veel bergruimte achter de knieschotten is ook extra bergruimte in de vorm van een vliering aanwezig, bereikbaar middels een vlisotrap.

Bijzonderheden:
- Garage voorzien van extra vliering én zijdeur naar de tuin.
- Woning voorzien van elektrisch zonnescherm over de gehele breedte van de kamer.
- Schuifpui, voorzien van HR glas, geheel vernieuwd in 2017.
- Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2017.
- Mechanische ventilatie vernieuwd in 2016.
- 12 zonnepanelen, geplaatst in 2017. Opbrengst +/- 3000kWh.
- Siematic keuken – in hoekopstelling – is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, oven (allen van Siemens) en Quooker.
- Compleet vernieuwd toilet (2017).
- Woning beschikt over een eigen parkeerplaats.

Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Kom gerust eens langs samen met uw NVM aankoopmakelaar.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1994

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

627 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

279 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

99 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vlakbij Maximapark

 

Groene wijk

 

Zonnepanelen (12)

 

Fijne buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's