Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 295.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Westerkoog is al gewild sinds de oplevering eind jaren zeventig. Logisch, want deze woonwijk is kindvriendelijk opgezet, heeft alle faciliteiten voor een comfortabel leven zoals een overdekt winkelcentrum, sportvelden, scholen uiteraard, een eigen NS station Koog aan de Zaan en een oprit naar de A8. Zowel Amsterdam, Haarlem als Alkmaar zijn snel te bereiken. Daarom is Westerkoog ook zo populair. De kinderen kunnen hier heerlijk opgroeien, de wijk is zo vormgegeven dat in de buurten alleen bestemmingsverkeer komt, er zijn voldoende speelplekken en groenplekken. En de ouders kunnen gemakkelijk van en naar hun werk, snel en efficiënt de dagelijkse boodschappen doen en vinden volop sport- en verenigingsleven in de buurt. De woningen zijn ruim en bieden privacy door de speelse, verspringende bouw waardoor niemand rechtstreeks bij de ander naar binnen kijkt.

De woning zelf is netjes onderhouden, modern ingericht en keurig afgewerkt! De tuin op het oosten biedt de ochtend- en middagzon en beschikt over een berging en achterom. Via het achterom kom je op een plein terecht. Dus deze woning is aan de achterzijde autoluw en aan de voorzijde zelfs autovrij! Ideaal voor de kids. De open tuingerichte keuken in hoekopstelling heeft een 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koel-vriescombinatie en spoelbak als inbouwapparatuur en een losse combi-oven.
De vijf (!) slaapkamers en de badkamer met douchehoek, 2 wastafels en 2e (hangend) toilet completeren de goede grondlegging voor dit nieuwe thuis.

Indeling:
Begane grond: beschutte voortuin, entree, hal met meterkast, trapopgang. Toilet met fontein. Straatgerichte woonkamer met open keuken. Toegang naar de achtertuin met vrijstaande stenen berging.

1e verdieping: overloop met vaste trap naar zolder, badkamer met douchehoek, 2e toilet en 2 wastafels. Twee flinke slaapkamers en derde slaapkamer (ook geschikt als babykamer, werkkamer, hobbykamer of luxe inloopkast).

2e verdieping: voorzolder met wasmachine-aansluiting, CV-opstelling en bergruimte. De zolder is verdeeld in 2 slaapkamers, aan de voorzijde een slaapkamer met dakkapel en aan de achterzijde een slaapkamer met dakraam en toegang tot de bergvliering.

Bijzonderheden:
- toplocatie in gewilde wijk Westerkoog;
- woonoppervlakte 110 m2;
- inhoud 389 m3;
- perceelgrootte 136 m2 eigen grond;
- aanvaarding in overleg;
- schilderwerk buitenom 2018;
- onderhoudsvrije tuin voorzien van buitenkraan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Autoluw achter, autovrij voor, vlak bij winkelcentrum en Ns-station.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

389 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

136 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

63 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustig, groen, dicht bij winkels en station

 

Autoluw

 

Vriendelijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's