Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 175.000,- worden door verkoper serieus in overweging genomen.

Aan het einde van een rustig woonhofje staat deze ruime, goed onderhouden hoekwoning met een (fietsen)berging, vier slaapkamers en een eigen achterom naar de tuin op het gunstige zuiden. Opvallend is dat je in de woning en de tuin veel privacy hebt; dit is een fijne plek om te wonen en waar kinderen veilig kunnen opgroeien.

In de buurt zijn alle voorzieningen die je nodig hebt; meerdere basisscholen (waaronder een vrije school), voldoende parkeergelegenheid in het hofje, winkelcentrum de Brink, diverse sportfaciliteiten en binnen een kwartier fietsen ben je in het centrum van Zutphen. De wijk is ruim opgezet en heeft veel openbaar groen en water; een fijne plek om te wandelen, fietsen, om een rondje te gaan hardlopen. Er zijn diverse speelvoorzieningen in de buurt; kleine speeltuintjes en het populaire speel- en ontmoetingsplek De Bult. Aan de Harenbergerweg is een bushalte richting het centrum en het trein-/busstation; naar het Gelre ziekenhuis is het maar vijf minuten fietsen.


Indeling:

Begane grond:
Je komt binnen in de hal en direct valt op dat deze woning goed is onderhouden; de muren in de hal zijn gestuct en de mooie laminaatvloer is doorgelegd in de woonkamer. In de hal zijn de meterkast, toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping.
De woonkamer heeft veel lichtinval door het grote raam en de deur aan de achterzijde. De ruimte is goed in te delen met een groot zitgedeelte om TV te kijken en richting de keuken kan een lange eettafel prima staan. De wanden en het plafond zijn in eigentijdse kleuren geschilderd en onder de trap is een praktische, diepe bergkast.
Aan de voorzijde van de woning is de open keuken met twee ramen die uitzicht bieden op de voortuin en de rustige straat met veel openbaar groen. De hoekopstelling heeft veel bergruimte in de onder- en bovenkasten en er is diverse apparatuur aanwezig: een gaskookplaat met afzuigkap, een combimagnetron (los), vaatwasser en een koelkast. De keuken leent zich goed voor een U-vormige opstelling; kookliefhebbers zullen deze ruimte zeker waarderen.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers hebben tapijt op de vloer; de derde slaapkamer een vinyl vloer. Iedere slaapkamer heeft veel lichtinval en uitzicht op de voortuin, de achtertuin en de rustige woonomgeving.
De wanden van de badkamer zijn geheel betegeld in een lichte kleur; de vloertegels zijn in een frissen blauwe kleur uitgevoerd. De badkamer heeft alles wat je zoekt; een heerlijk ligbad, een aparte douche met glazen deuren, een toilet en een Badkamer met een ligbad, douche, toilet en een wastafel met een grote spiegel voorzien van verlichting.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, dankzij de hoge nok is er volop ruimte en gebruiksmogelijkheden. De overloop heeft een dakraam, de opstelling van de cv-ketel en veel bergruimte; aansluitend is de vierde slaapkamer met een groot dakraam en een wastafel met warm/koud water.

Exterieur:
De voortuin heeft mooie bestrating en een border met diverse beplanting; een lage haag, enkele varens, groenblijvende planten en tegen de muur van de berging geniet de klimplant van de zon vanuit het westen. De bestrating en de beplanting geven de woning een vriendelijke uitstraling; hier voel je je direct thuis. Rechts van de woning is een eigen achterom; in de berging aan de voorzijde is genoeg plek voor je fiets(en).
De achtertuin heeft het allemaal; weinig onderhoud, veel privacy en met een gunstige ligging op het zuiden. Groenblijvende hagen, de verhoogde borders, plek voor een trampoline en het grote terras vullen de achtertuin; mocht je in de schaduw willen zitten dan open je de brede elektrisch bedienbare zonwering en besef je dat het goed wonen is aan de Braamkamp 25.

Bijzonderheden:
- Deze hoekwoning is gebouwd in 1978 en heeft dak- en spouwmuurisolatie
- De houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas
- Verwarming en warm water via een HR cv-ketel (Nefit HRC 23 VT)
- De hal, overloop en twee slaapkamers hebben stucwerk op de muren (2017)
- De achtertuin is in 2012 opnieuw aangelegd
- Het dakvlak aan de achterzijde leent zich uitstekend voor een dakkapel en/of zonnepanelen

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Elk jaar met heel de buurt een gezellige dag met bbq”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1978

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

412 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

141 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

68 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Tuin op het zuiden

 

Geen inkijk en vrij ligging

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's