Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een instapklare woning met het wooncomfort van deze tijd? Aarzel dan niet en kom snel een kijkje nemen bij deze moderne en robuuste tussenwoning met een zee van ruimte en licht. De woning is gelegen in de wijk Schuytgraaf en heeft 3 volwaardige etages, een zonnige tuin met vrijstaande berging en een ideale ligging.

De wijk kent een grote diversiteit aan bebouwing en heeft een stedelijke uitstraling in de stijl van de ‘Amsterdamse School’. In het zuidelijke deel van Schuytgraaf vindt u alle voorzieningen binnen handbereik. Scholen, sportfaciliteiten, medische faciliteiten en winkels zijn lopend te bereiken. Ook de openbaarvervoersvoorzieningen zijn prima en station Arnhem-Zuid ligt op 5 minuten loopafstand. Tevens zijn de uitvalswegen zeer gunstig gelegen, zoals de A50, A15 en A325. Schuytgraaf is volop in ontwikkeling! Er wordt een modern nieuw winkelcentrum en gezondheidscentrum gebouwd.

Indeling
Begane grond:
Via de voordeur betreden we de hal met modern toilet. Vanuit de hal lopen we rechtdoor de woonkamer binnen. De living is heerlijk licht door de gigantische raampartijen aan de achterzijde welke tot aan de grond reiken. Dit geeft gelijk een prettig ruimtelijk gevoel, aangezien het binnen en buiten met elkaar verbindt. Fraaie donkere hoogglans keuken met Zebrano aanrechtblad. Rechts in de keuken bevindt zich het kook- en wasgedeelte met vaatwasser, afzuigkap en inductiekookplaat, links staat een fraaie hoge kastenwand met apparatuur, zoals oven, magnetron en de koel-/vriescombinatie. De gehele benedenverdieping is voorzien van een fraaie donkere plavuizenvloer met vloerverwarming en alle muren zijn wit en strak met diamantspuitwerk afgewerkt. Vanuit de openslaande deur kan je de heerlijke tuin inlopen. Weer terugkomend in de hal gaan we met de trap naar de ...

Eerste verdieping:
Via de overloop is er toegang tot 2 royale slaapkamers en een luxe badkamer, in kleuren van deze tijd, met inloopdouche, vrijhangend toilet en wastafelmeubel. De masterbedroom aan de achterzijde is bijzonder ruim van opzet. Vanuit de overloop gaan we naar de ...

Tweede verdieping:
De zolderverdieping kan beschouwd worden als een volwaardige ruimte gezien de rechte wanden, het platte dak en de aanwezigheid van 2 slaapkamers.

Tuin:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met moderne schuttingen, een gedeelte is voorzien van kunstgras. Fraaie eigentijdse overkapping met ledverlichting. Achter in de tuin staat een vrijstaande houten berging en de tuin is voorzien van een achterom. Vanuit de poort komt u op een groot grasveld aan de achterzijde, waar het voor kinderen prettig spelen is.

Het huis is perfect afgewerkt en kan zo betrokken worden! Voorlopig heb je zeker geen omkijken naar klus- of onderhoudswerk.

Bijzonderheden
+ Royale tussenwoning op een prettige locatie
+ Energielabel A
+ Kantel-/kiepramen voorzien van op maat gemaakte horren
+ Eigen parkeerplaats
+ Gezonde VvE aanwezig voor onderhoud binnenplaats

Brochure:
Meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Het is een super leuk starterswoning met 3 volledige woonlagen En het is een kindvriendelijke buurt”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2012

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

430 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

100 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

53 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Goeie liggen uitvalsbasis wegen treinstation op 2 min afstand

 

Goeie faciliteiten onder andere winkelcentrum

 

Omnibus voorzien van kinderopvang basis scholen consultatiebureau en sportactiviteiten

 

Zorgcentrum op 5 min loopafstand

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's