Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze fraaie 30er jaren woning is geheel gemoderniseerd en ligt op loopafstand van winkels, supermarkt en cafeetjes. Dichtbij uitvalswegen, het is slechts 10 minuten naar Amsterdam en het natuurgebied “Het Twiske”. De woning is rustig gelegen aan een straatje met eenrichtingsverkeer. De woning is voorzien van lichte kleurstellingen en heeft een fraai afwerkingsniveau.

DE CA. 105 M² WOONOPPERVLAKTE IS ALS VOLGT INGEDEELD:

Begane grond: Entree, hal, meterkast met moderne uitgebreide meteropstelling, woon-/eetkamer met parketvloer, luxe (Alltech) houtkachel, openslaande deuren naar patiotuin (van ca. 4 x 4 m2) de vloer in de woonkamer is voorzien van parket. Moderne luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur en een fraai granieten aanrechtblad, hal met aansluiting voor de wasmachine en droger en met een deur naar tuin, toilet en veel bergkasten, verwarmde bijkeuken met spoelbak en eigen warmwater voorziening. Alsmede een fietsenberging.

Eerste verdieping: Overloop, studeerkamer, slaapkamer, ouderslaapkamer en een luxe badkamer met granieten vloer voorzien van vloerverwarming. De badkamer is voorzien van een luxe douchecabine, tweede toilet en een bad.

Zolder verdieping: Ingericht als slaapkamer. Deze gezellige ruimte is voorzien van Velux dakramen. Op deze fraai afgewerkte zolder bevindt zich ook de cv installatie. Het betreft hier een gehuurde c.v. installatie. De kosten hiervoor bedragen ca. € 30,- per maand.

AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES:

Deze karakteristieke eengezinswoning bevindt zich in een goede staat van onderhoud, is uitgevoerd in een lichte en frisse kleurstelling en is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De woonkamer kan verwarmd worden middels een houtkachel. De begane grondvloer is voorzien van een parketvloer. Wanden zijn voorzien van glad stukwerk. De meterkast heeft van meer dan voldoende groepen. De c.v. apparatuur bevindt zich op de tweede verdieping.
BUITENRUIMTE:

Deze eengezinswoning is gelegen op een perceel eigen grond van 95 m². De achtertuin die gesitueerd is op het Noorden, krijgt voldoende zon. En is voorzien van een berging. De voortuin is geheel bestraat.

KORTOM:

Wilt u ook wonen in een moderne woning met een karakteristieke uitstraling op loopafstand van winkels, scholen en natuurgebied en in de directe nabijheid van uitvalswegen dan is deze gemoderniseerde eengezinswoning zeker iets voor u!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1935

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

376 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

95 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

16 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel opbergruimte

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Vrij uitzicht

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's