Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

DIREKT TE BETREKKEN! DIT EIGENTIJDSE EN MOOI AFGEWERKTE APPARTEMENT VAN CA. 72M² MET ZONNIG BALKON (CA. 6 M²) gelegen op de eerste verdieping met een aparte berging op de begane grond van een goed onderhouden appartementengebouw in het bruisende Noord!

Het appartement is gelegen in het geliefde Amsterdam Noord in een groene en vooral kindvriendelijke wijk met de ligging aan een kinderspeelplaats en met uitzicht op de pittoreske Buiksloterdijk. Op korte afstand van de woning ligt het vernieuwde winkelcentrum "Banne" met een diverse aanbod van winkels waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Verder beschikt de buurt over leuke horeca-concepten, zo ligt het welbekende NDSM-terrein op korte afstand van de woning. Hier vinden diverse leuke horeca zaken en evenementen plaats. Tevens is kunt u voor de nodige ontspanning terecht bij het op loopafstand gelegen Noorderpark. De pont is op 10 minuten fietsafstand. Ook ten opzichte van het openbaar vervoer is de woning zeer gunstig gelegen. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor de deur. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar de A-10 Noord en met de auto is het centrum van de stad via de IJ-tunnel snel bereikbaar.

Indeling:

Begane grond: Centrale en verzorgde entree met brievenbussen en trappenhuis.

1e Verdieping: Centrale overloop met vernieuwde meterkast, entree van de woning met een ruime hal welke toegang verschaft tot de diverse ruimtes van de woning. De lichte woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en biedt toegang tot het op het zuiden gelegen balkon v.v. houten vlonders. Naast de woonkamer vindt u de goed formaat woonkeuken eveneens met toegang tot het balkon voorzien van inbouwapparatuur zoals een koel-/vriescombinatie, oven-/magnetron combinatie, vaatwasmachine, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap (bj. 2013). Vanuit de hal heeft u toegang tot twee ruime slaapkamers gelegen aan de koele noordzijde waarvan 1 toegang biedt tot een dressingroom! De fraai gerenoveerde en eigentijdse badkamer (bj. 2014) voorzien grijze wandbetegeling tot het plafond, een inloopdouche, modern wasmeubel met verlichte spiegel, designradiator en een wasmachine-aansluiting. Op de begane grond van het complex beschikt te woning over een separate berging van ca. 4 m².

Bijzonderheden:

- De woning is gerenoveerd in 2014
- De gehele woning is voorzien van fraaie laminaatvloerbedekking
- Bouwjaar 1985
- Afgekochte erfpacht t/m 15 januari 2040
- VvE bijdrage € 104,85 per maand
- Het betreft een gezonde en actieve vereniging van eigenaren welke professioneel beheerd wordt door Pro VVE Beheer
- Energielabel C
- Separate berging aanwezig
- Aanvaarding kan spoedig!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1989

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

230 m³

Woonoppervlakte

72 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's