Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wie wil vlakbij het centrum van Zaandam wonen én zoekt veel bergruimte? Wie wil wonen in een sfeervolle en keurig afgewerkte eindwoning aan de Jonge Arnoldusstraat 81, die voorzien is van NIEUWE FUNDERING en waar je eigenlijk zo in kunt? En dat allemaal in een betaalbare prijsklasse? Dan is dit wel een buitenkans!

Deze woning ligt in de Burgemeesterbuurt, een historische wijk grenzend aan de Zuiddijk. Met de leuke mix van verschillende bouwgeneraties, die een buurt zo levendig maakt. Zo vlak bij de Hanenpadsluis is er altijd leven richting het water. Maar er is nog meer vermaak. Op loopafstand vind je, tegenover het theater, horecaplein de Dam, met grandcafés, restaurants en zomer en winter heerlijke terrassen. Je loopt de winkelstraat door, in het veelgeroemde vernieuwde stadshart, naar het NS station. Hier vertrekken treinen en bussen naar alle windstreken. Amsterdam ligt om de hoek, snel bereikbaar via de pont of de snelweg!

De woning is leuk ingericht, met gevoel voor de romantiek van de oorspronkelijke bouw, maar dan wel met alle voordelen van modern wooncomfort. Overal, zowel boven als beneden, liggen fraaie laminaatvloeren. In het toilet en de ruim bemeten badkamer, met douche en wastafelmeubel, zijn de vloeren betegeld. Hier is duidelijk zorg aan besteed, zowel in uitstraling als in opstelling. Sfeervol en toch modern.
Dat geldt net zo goed voor de open keuken. Efficiënt en praktisch waar het moet, met losse- en inbouwapparatuur. En, vanwege het open karakter, passend binnen de sfeer van de woonkamer en daardoor een harmonieus geheel vormend. Via de achterdeur in de keuken en het houten terras bereik je de tuin.
De achtertuin is betegeld en biedt naast een achterom ook toegang tot het souterrain. Hier vinden we - goed bedacht! - de wasmachine opstelling en CV-ketel.
Boven zijn, naast de al genoemde badkamer, twee slaapkamers, waarvan 1 met inloopgarderobe. Via de vlizotrap is de bergvliering te bereiken.

Dit is echt een ideale woning voor starters op de woningmarkt. Maar ook doorstromers zullen het hier kunnen vinden. Dit geldt voor mensen in alle levensfasen: alle leuke dingen in het leven liggen hier om de hoek!

Indeling.

Begane grond: entree, hal met trapopgang, woonkamer met trapkast, tussenhal met toilet, open keuken en toegang tot de achtertuin. Buitenom te bereiken souterrain met flinke bergruimte, wasmachine- en drogeropstelling en CV-ketel.

Eerste verdieping: overloop, fraaie badkamer met douchehoek en wastafelmeubel. Twee slaapkamers waarvan 1 met inloopgarderobe.

Via een vlizotrap op de overloop is de bergvliering te bereiken.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 61 m2;
- Souterrain 34 m2;
- Inhoud 319 m3;
- Perceeloppervlakte 99 m2 eigen grond;
- Aanvaarding in overleg;
- Deels (voorzijde) voorzien van kunststof kozijnen, deels houten kozijnen met dubbel glas;
- Rookkanaal aanwezig;
- CV-ketel Intergas 2013;
- Nieuwe fundering 2005;
- Superlocatie!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1929

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

319 m³

Woonoppervlakte

61 m²

Perceeloppervlakte

99 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

50 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's