Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

What you see is what you get! Een keurig onderhouden eengezinswoning aan de Valkstraat 13 in Wormer die werkelijk ideaal is voor een jong gezin. Deze woning biedt vele mogelijkheden en middels een paar eenvoudige aanpassingen kan de woning naar eigen wens worden gemaakt. De basis van deze woning is in ieder geval uitstekend en, vandaar onze openingszin, alle gereedschappen en mogelijk zelfs meubels blijven desgewenst achter. Dat is het eerste verdiend, de huidige bewoner helpt daarmee de koper op weg een eigen paleisje te creëren!

Deze woning is perfect voor starters op de woningmarkt. Niet groot maar wel ruim genoeg voor een gezin. Er zijn nu 3 slaapkamers en de mogelijkheid de zolder uit te breiden met een 4e slaapkamer. Momenteel is een van de slaapkamers in gebruik als linnenkamer. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en -droger aangelegd. Als koper kun je de indeling natuurlijk helemaal naar je eigen hand zetten.
De basiselementen zijn gewoon in orde. Een lichte doorzonwoonkamer en een - nu nog - dichte keuken spreken tot de verbeelding. Hier kun je al vrij gemakkelijk je eigen twist aan geven. De keuken is netjes, al stelt een modern huishouden andere eisen, hier zijn mogelijkheden voor.
De diepe achtertuin is een zegen, fraai betegeld en met keurig onderhouden borders en gazon zijn er heerlijke plekjes om in de zon of de schaduw te zitten. De stenen schuur en het houten tuinschuurtje vullen elkaar qua berging perfect aan. De bankschoef en gereedschap in het ene, fietsen, grasmaaier en kussens in de andere...

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang. Toilet. Doorzonwoonkamer (met markiezen voor en achter). Keuken met gaskookplaat, wasemkap, magnetron en koelkast. Openslaande deur naar 15 meter diepe achtertuin met stenen schuur en houten berging, inclusief (tuin-) gereedschap en tuinmeubelen.
Eerste verdieping: overloop met vlizotrap naar zolder. Linnenkamer met vaste kast, schuifwandkastsysteem en aansluitingen wasmachine en -droger. Tweede en derde slaapkamer. Geheel betegelde badkamer met geïntegreerde wastafel en spiegelkast, inloopdouche en tweede toilet.
Tweede verdieping: bergvliering met dakraam. Opstelling CV-installatie. Mogelijkheid creatie 4e slaapkamer.

Wat je ziet, is wat je krijgt. Een fijne - en betaalbare! - woning met een heerlijke voor- en achtertuin met volop mogelijkheden om het naar eigen wens te maken. De plek is geweldig. Centraal maar toch rustig, midden in het dorp. Waar de basisschool een paar minuten lopen weg is. Waar de supermarkt en de bakker net zo dichtbij zijn. Net als de Hema en Kruidvat. Kijk maar eens goed. Bij deze woning zie je heel veel en krijg je dus ook heel veel!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 68 m2;
- inhoud 270 m3;
- perceelgrootte 163 m2 eigen grond;
- fijne voor- en achtertuin;
- goede ligging ten opzichte van school, supermarkt en sport;
- binnen 20 autominuten in Amsterdam;
- (tuin-)gereedschappen hoeven niet meer aangeschaft te worden (besparing!!!);
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1958

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

270 m³

Woonoppervlakte

68 m²

Perceeloppervlakte

163 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Heerlijk dicht bij het centrum

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's