Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 300.000,= K.K.

Karakteristieke Jaren-30 tussenwoning gesitueerd op steenworp afstand van het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn!

Deze leuke en zeer sfeervolle woning heeft een ruime voortuin, nette vrolijke achtertuin, 4 slaapkamers en twee balkons.

De omgeving:
Gesitueerd op een toplocatie, namelijk op steenworpafstand van het centrum vindt u deze sfeervolle woning. Gezellige woonomgeving met in de directe omgeving veel winkels, restaurants en cafés. Gelegen in relatief rustige straat nabij het burgemeester Visserpark maar op loopafstand van het centrum! Dit is mogelijk voor u de droomlocatie om te wonen. Naast de leuke eettentjes en cafés heeft het centrum u ook een bioskoop en theater te bieden. Vervelen is hier dan ook absoluut niet nodig en u heeft alles binnen handbereik.
Naast het leuke centrum zijn er in de directe omgeving verschillende scholen, speeltuinen en uitvalswegen te vinden. Voor een kleine wandeling kunt u in het mooie achtergelegen Bospark terecht waar de kleintjes zich ook goed zullen vermaken op de kinderboerderij.
Naast dit heeft Alphen aan den Rijn u ook een mooi groot recreatiegebied te bieden met sportvelden, het meer Zegersloot met waterskivereniging , mooie fiets- en/of wandelroutes en nog veel meer.
Bent u op zoek naar een woning in een centraal gelegen woonplaats? Ook dan bent u hier op het juiste adres. Alphen aan den Rijn is namelijk het middelpunt van vele grote steden welke allen in ca. 30 minuten te rijden zijn. Denkt u hierbij aan: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Gouda en Leiden.

Rondleiding door de woning:
Begane grond:
Nette voortuin met entree. Entreehal met meterkast, trapopgang, toegang naar de voorraad kelder, het toilet en woonkamer.

Sfeervolle, knusse woonkamer met strakke wanden en sierlijsten en een houten vloer welke wit geverfd is.

Landelijke keuken gesitueerd aan de tuinzijde, uitgerust met: lichtgele kastdeuren/ lades, zwart graniet aanrechtblad, 5-pits gas-op-glaskookplaat, afzuigschouw en vaatwasser.

Achtertuin:
Gezellige, nette en vrolijke achtertuin met klein niveau verschil, veel leuke planten, bloemen en links achterin de berging.

1e verdieping:
Overloop, 3 royale slaapkamers met witte originele houten vloer en de badkamer. De 2 ruimste slaapkamers hebben beiden een grote vaste kast en de kamer aan de voorzijde biedt u toegang tot het balkon middels een schuifpui.
Stoere, modern/ industriële badkamer met vloerverwarming, een inloopdouche met rainshower, toilet, wastafelmeubel en toegang tot het balkon.

2e verdieping:
Tot slot is er nog een ruime zolderverdieping met op de voorzolder de wasmachine/ droger aansluiting, cv- ketel, bergruimte achter de knieschotten en toegang tot de 4e slaapkamer met ook bergruimte achter de knieschotten. Tevens is er nog een bergvliering te bereiken via een luik op de voorzolder.

Bijzonderheden:
• Op steenworpafstand van het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn;
• Voortuin, achtertuin, twee balkons;
• In totaal 4 slaapkamers;
• Nabij alle belangrijke voorzieningen;

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1938

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

434 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

125 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige straat in hartje centrum

 

Hele fijne buren

 

Karakteristiek huis uit 1938

 

Vrij uitzicht vanuit voorzijde

 

Centrum met alle winkels, horeca, theater en bioscopen letterlijk om de hoek

 

NS station op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's