Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In een jonge, kindvriendelijke woonwijk gelegen ruime HOEKWONING MET DUBBELE CARPORT en 2 vrijstaande stenen bergingen. Het woonhuis heeft 3 ruime slaapkamers, een perceeloppervlakte van 275 m², een inhoud van ca. 420 m³ en een woonoppervlakte van ca. 125 m².

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, meterkast, toilet (wandcloset) met fonteintje, ruime woonkamer met vrij uitzicht, trapkast, plavuizen vloer, vloerverwarming en toegang tot het zonneterras. De fraaie open woonkeuken is voorzien van een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, oven, keramische kookplaat en vaatwasser.

1e Verdieping: Overloop, 2 slaapkamers (17 en 10 m²), waarvan de grootste slaapkamer de mogelijkheid biedt deze te splitsen om een 4e slaapkamer te creëren. Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De nette geheel betegelde badkamer beschikt over een wastafelmeubel, douchecabine en 2e toilet (wandcloset).

2e Verdieping: Overloop met hobbyhoek, plavuizen vloer, dakraam, cv-opstelling en wasmachine- en drogeraansluiting. De zeer ruime 3e slaapkamer (17 m²) biedt de mogelijkheid voor het creëren van een 3e verdieping.

Dit uitstekend onderhouden woonhuis is gebouwd in 2004 en volledig geïsoleerd. De woning is voorzien van een dubbele berging en een dubbele carport, waardoor er meerdere auto's op eigen terrein geparkeerd kunnen worden. In de tuin bevinden zich enkele fruitbomen. Het woonhuis is gelegen op loopafstand van alle denkbare voorzieningen, waaronder winkels en scholen.

Kortom: Een uitstekend onderhouden woonhuis op een prettige locatie!!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

420 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

275 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

128 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's