Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Het plezierige kleinschalige dorp Baak is gelegen op respectievelijk ca. 5 en 15 autominuten van ZUTPHEN en DOETINCHEM in de mooie Achterhoek. Op korte afstand zijn tevens bossen, de IJssel, het glooiende Monfertland en natuurgebied de Posbank te bereiken. Het kleinste pittoreske stadje van Nederland, BRONKHORST, kan men vanuit Baak met de fiets binnen ca. 15 minuten bewonderen.

In het hierboven beschreven dorp BAAK is deze ruime HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS gelegen. Dit woonhuis is voorzien van een aangebouwde stenen garage / berging, vrijstaande houten berging en een zeer riante tuin op het zuidwesten gelegen. Het woonhuis heeft een perceeloppervlakte van maar liefst 402 m², een inhoud van ca. 375 m³ en een woonoppervlakte van ca. 110 m².

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met plavuizen vloer, meterkast en een ruime woonkamer met kurkvloer, trapkast en houtkachel. De open keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. De tussenhal met trapopgang biedt toegang tot het toilet (wandcloset) met fonteintje en het terras.

1e Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers (ca. 12, 10 en 8 m²), allen voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik en een geheel betegelde badkamer met wastafelmeubel, douchecabine, hoekbad en designradiator.

2e Verdieping: Via vaste trap bereikbare overloop met bergruimte en cv-opstelling en een 4e slaapkamer (ca. 10 m²) met dakraam.

Dit uitstekend onderhouden woonhuis is gebouwd in 1983. De woning wordt verwarmd middels een Intergas HR-ketel uit 2012. De aangebouwde garage is voorzien van spouwmuren, water, elektra, verwarming en een smeerput. Achter de garage is de stenen berging aangebouwd. Deze berging met wasmachine- en drogeraansluiting is voorzien van een prachtige zolder welke uitermate geschikt is als werkruimte.

Aan de achterzijde van de woning is een elektrisch bedienbaar knikarm-zonnescherm bevestigd. De riante op het zuidwesten gelegen tuin beschikt over meerdere terrassen, houten berging en een oprit die ruimte biedt aan meerdere auto's.

Kortom: Een goed onderhouden woonhuis op een rustige locatie in een plezierig kleinschalig dorp!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1983

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

375 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

402 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

290 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's