Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 365.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een
UITGEBOUWD - MODERN AFGEWERKT - RUIM - UITSTEKEND ONDERHOUDEN WOONHUIS?

Kom dan nu kijken aan het AB DEGENPLEIN 6 in MAARSSEN!!

Deze ideale gezinswoning beschikt over een royale, uitgebouwde woonkamer met eikenhouten vloerdelen en houtkachel, drie ruime slaapkamers en diverse extra's waaronder een open keuken met inbouwapparatuur, modern afgewerkte badkamer -en toiletruimte , dakkapel op de 2e verdieping en dertien zonnepanelen.

De uitstekende ligging in de ruim opgezette woonwijk Zandweg-Oostwaard, nabij het oude en sfeervolle centrum van Vecht-dorp Maarssen met alle voorzieningen als winkels, restaurants en scholen maken het verhaal van dit fijne woonhuis compleet!

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met eiken houten vloer, lambrisering en spuitwerkwanden, verzorgde en geheel betegelde toiletruimte met hangend closet en deur naar C.V. - kast, meterkast en trapopgang.

De woonkamer is door de uitbouw van 2,5 meter zeer ruim van afmeting en heerlijk licht door de grote raampartij met openslaande tuindeuren. De tuingerichte woonkamer is voorzien van eiken houten vloerdelen, granolwanden, designradiatoren en sfeervolle houtkachel.

De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een L-vormig keukenblok met koelkast, 6-pits gaskookplaat, combimagnetron, RVS-afzuigkap en vaatwasser.

1e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer, spuitwerkwanden en trapopgang.

De 1e verdieping beschikt over twee zeer ruime slaapkamers (voorheen drie slaapkamers) die allen zijn voorzien van een laminaatvloer, structuurverfwanden en rolluiken met hor. De grootste slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd en was voorheen twee slaapkamers.

De modern afgewerkte badkamer is geheel betegeld en voorzien van een grote inloopdouche met thermostaatkraan, badmeubel met Belgisch hardstenen wastafel en designradiator.

2e Verdieping:
Via een vaste trap is de ruime voorzolder bereikbaar die is voorzien van een laminaatvloer, structuurverf, dakkapel met pannendak, wasmachine- en drogeraansluiting en bergruimte.

De zeer ruime zolderkamer is voorzien van een laminaatvloer, structuurverfwanden, dakkapel, Velux dakramen en de nodige bergruimte.

Tuin:
De fraai aangelegde achtertuin is ruim van afmeting en heerlijk vrij gelegen. De tuin is voorzien van sierbestrating, veranda, een ruime stenen schuur met openslaande deuren voor bijvoorbeeld een motor en achterom. Door de afmeting en de vrije ligging van de achtertuin is het hier heerlijk genieten is van de zon.
?
Bijzonderheden:
- De woonkamer is 2,5 meter uitgebouwd;
- Bouwjaar 1991;
- De woning heeft een uitstekende ligging nabij alle voorzieningen en uitvalswegen;
- Sfeervolle en uitgebouwde woonkamer met houtkachel;
- Remeha Avanta-combiketel van 2011;
- Drie ruime slaapkamers;
- Ruime en vrij gelegen achtertuin met stenen berging en achterom;
- Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke wijk Zandweg-Oostwaard;
- Woning is voorzien van dertien zonnepanelen;
- Elektra: groepenkast met zes groepen en aardlekschakelaar.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1990

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

418 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

140 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's