Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Vrijstaand wonen met uitzicht over landerijen op een unieke plek nabij het centrum van Leek.

Zelden komt een woonhuis op een unieke plek beschikbaar. Wij nodigen u graag uit om dit ruime woonhuis uit 1942 (uitgebouwd in 2001) te bekijken, waarbij een gevoel van landelijke ligging en nabij voorzieningen gecombineerd zijn. Het woonhuis ligt dichtbij het centrum van Leek en Nietap aan een rustige weg met alleen bestemmingsverkeer. De achterzijde van het woonhuis is gericht naar de weg, de voorzijde aan de weilanden waardoor u vanuit de woonkamer vrij uitzicht heeft. Een ideaal woonhuis voor bijvoorbeeld een gezin met tienerkinderen voor een ieder een eigen slaapkamer en badkamer of voor een Bed & Breakfast. Ook levensloopbestendig wonen is mogelijk door zijn slaap- en badkamer op de begane grond.

Nietap is een gemoedelijke dorp in de kop van Drenthe en grenst aan het dorp Leek. De belangrijkste kenmerken van deze fraaie woonomgeving met zijn grote landschappelijke verscheidenheid zijn rust en ruimte in combinatie met uitstekende voorzieningen zoals scholen, winkels en openbare voorzieningen en een goede bereikbaarheid naar uitvalswegen de A7 richting Groningen/Drachten . Het nabijgelegen Landgoed Nienoord, het centrum van Leek, het Natuurschoonbos en het fraaie Leekstermeer bieden volop mogelijkheid tot ontspanning.

Indeling:
Begane grond:
Via de zij-entree komt u in de ruime hal met toegang tot de woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en kelder, lichte woonkamer met houtkachel en fraai uitzicht over landerijen, hal met voorentree en trap naar de 1e verdieping. Ook vanuit de hal is er toegang tot het modern toilet, bijkeuken met c.v. opstelling en wasruimte en een royale slaapkamer met ruime moderne badkamer voorzien van dubbele wastafel en inloopdouche. Via vlizotrap in de hal is tevens de zolderberging bereikbaar.
Aangebouwde garage (in spouw) van ca. 40m² met electrisch bedienbare deur en zijdeur. Eigen entree naar de verdieping op de garage met daar de c.v. ketel, een ruime kamer met badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Deze kamer is zeer geschikt voor atelier of bed and breakfast.

1e Verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers, badkamer met wastafel, ligbad en douchecabine, bergruimte.

Bijzonderheden:
- 4 Grote slaapkamers met 3 badkamers;
- Ruime garage in spouw;
- De kamer boven de garage is voorzien van een eigen badkamer en toilet en heeft een eigen ingang en is zeer geschikt voor atelier, Bed & Breakfast of volwassen tiener.
- Rustige ligging;
- Unieke ligging bij het centrum en uitzicht over landerijen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben hier met veel plezier gewoond. Het huis wordt ons te groot en we hebben andere plannen voor onze toekomst. Het is een gezellige en gemoedelijke buurt, als je hulp nodig hebt van de buren staat er altijd wel iemand voor je klaar.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1942

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

550 m³

Woonoppervlakte

155 m²

Perceeloppervlakte

462 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

462 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vrij uitzicht over landerijen, rustige buurt, landelijk wonen op 300 mtr. afstand van centrum Leek. Huis met veel mogelijkheden en ruimte.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's