Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurig afgewerkt driekamerappartement op de bovenste woonlaag met een zonnig balkon op het zuiden

Dit appartementencomplex is direct gelegen aan het “Weteringpark”. Hier kunt u heerlijk wandelen. Op korte afstand liggen de uitvalswegen, het openbaar vervoer alsmede winkelcentrum “de Herenhof”.

Het appartement is bereikbaar via een afgesloten entree. U kunt met de trap of lift naar de derde verdieping waar u via de gesloten galerij het appartement bereikt.

Begane grond
Centrale entree met het bellentableau en de brievenbussen.
Afgesloten entree naar de hal waarin de liftinstallatie en trap zijn gesitueerd.
Het appartement beschikt over een berging op de begane grond.

Derde verdieping
Via de entree komt u binnen in de hal welke toegang geeft tot de meterkast, voorraadkast, stookkast, toiletruimte, badkamer, de eerste slaapkamer en de woonkamer.

Een keurig, vernieuwd toilet met vrijhangende toiletpot en fonteintje.

De badkamer is voorzien van een wastafel, douchehoek en aansluiting voor een wasmachine.

Veel bergruimte door de zeer ruime voorraadkast en een aparte stookruimte met C.V.-ketel (Intergas 2009). Daarnaast bevindt zich de complete meterkast met 3 groepen.

De eerste slaapkamer aan de galerijzijde is voorzien van een keurige laminaatvloer die door het gehele appartement keurig is doorgelegd.

De woonkamer is licht en ruim met een formaat van 7,8 bij 3,6 meter. Vanuit de woonkamer een open verbinding naar de keuken, de toegangsdeur naar het ruime en zonnige balkon op zuiden en de deur naar de ouderslaapkamer.

Open keuken met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, elektrische oven en spoelbak. Door het diepere aanrechtblad heeft u hier extra ruimte.

Deze tweede ruime slaapkamer is gesitueerd aan de balkonzijde van het appartement en heeft tevens toegang tot de badkamer.

Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 138,94 per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1987

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

215 m³

Woonoppervlakte

68 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

het is een rustige buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's